Ne ya yine ne oldu.. Sana daha çok vercem işteDemek öyleoturun baş başa yiyin,küstüm ben
IstemiyorumNe ya yine ne oldu.. Sana daha çok vercem işte
Nevoş seni tanımasam tamam derimBen ara ara telefonla konuşuyorum2 tane konu açtım 2 Bardak çay içtim daha sayayım mı
Efser ben nevos ve pinkoyla küstüm sende küsseneNevoş seni tanımasam tamam derimsen mesaj sayına bak bir sen buları yaparken kac mesaj yazarsın bilmiyomuyum ben
Ne yapsam yaranamıyorum sanaIstemiyorum
yandaş mı arıyorsun bir deEfser ben nevos ve pinkoyla küstüm sende küssene
Sen iyice hansel ve grateldeki pastadan evi olan cadıya döndünNe yapsam yaranamıyorum sana
yandaş mı arıyorsun bir de
Ama en çok kendim yiyorumSen iyice hansel ve grateldeki pastadan evi olan cadıya döndünevet yalnız kaldim,efserim de küssün
Ye Elif ablam afiyet bal şeker olsunBende isterim:)
Bana çenesi düşük mü diyorsunNevoş seni tanımasam tamam derimsen mesaj sayına bak bir, sen bunları yaparken kac mesaj yazarsın bilmiyomuyum ben
Sende karargahdaysanEfser ben nevos ve pinkoyla küstüm sende küssene
Ben ne yaptım sanaEfser ben nevos ve pinkoyla küstüm sende küssene
Ben mi yok canımBana çenesi düşük mü diyorsun
Pinko bizde Harbi'ye küselimNe yapsam yaranamıyorum sana
yandaş mı arıyorsun bir de
Yok efserim ben karargahta değilimSende karargahdaysan
Tabağıma göz diktinBen ne yaptım sana
Yaa güvenemezsin efserim emin olamazsın uyma sen onaSende karargahdaysan
Abooooooovvv 100.000'e az kalmışBen mi yok canımmesaj sayın diyor
E ben ne Yaptım bu durumda?Yok efserim ben karargahta değilimhadi küs nevosla pinkoya
Tabağıma göz diktin
Benden gizli mekanlariniz mi varPinko bizde Harbi'ye küselimHadi karargahımıza gidelim
Sana daha büyük tabakta hazırlamasını sağladım daha ne istiyorsunYok efserim ben karargahta değilimhadi küs nevosla pinkoya
Tabağıma göz diktin
Beni şişko yapmaya ugrasiyosunE ben ne Yaptım bu durumda?