sensın 28 yaşında ben daha 26 bıle olmadım naberrrr28 yasindasin,toton olmuş kazan gibi. Hala el öpeyim diyosun. Azcik yüzün kizarsin
Öp bakayım elimineneler nörüyonuz len verınde elınızı öpem ne de olsa torununuz yaşındayım
Hadi hadi gizleme artik gerçek yaşınısensın 28 yaşında ben daha 26 bıle olmadım naberrrr
harclık vercen mı 500 tl ni alırım haÖp bakayım elimi
Ne yapıyorsun canım
attırma şimdi bana nufus cuzdanımın resmınıHadi hadi gizleme artik gerçek yaşını
Sen öp bakarızharclık vercen mı 500 tl ni alırım ha
iyilik senden naber pampısım
Att attttattırma şimdi bana nufus cuzdanımın resmını
sızden harclık toplayıp mayamiye tatile gitcem benım neyım eksikkiSen öp bakarız
İyidir pampişim
Bence de edememBeni göz ardı edemezsin
Sen topla beraber gidelimsızden harclık toplayıp mayamiye tatile gitcem benım neyım eksikki
Aman çok yeme sakın kilo alırsınBence de edemem
Çok kırdın kalbimi gidip sahur için poğaça yapayım bari
Bunalıma söktün Yemeğe vercem kendimi
Totomla senin kimliginin ne alakasi var be manyaksen koca totonun resmını at bende atayım
gidelim tabıkı nevos bızım neyımız eksıkSen topla beraber gidelim
Ben birşey anlamıyorum zaten hem alık alık geziyorumgidelim tabıkı nevos bızım neyımız eksıkbunun altında bı esprı yatıyo ama sen anlamadın onu sadece harbı anladı
kankı senı bugun cımcıme sutyen konusunda etıketlemıs bende yazıcaktım onun zaten sutyene ıhtıyacı yok kesın asar diye ama hadi didim yazmayımTotomla senin kimliginin ne alakasi var be manyakayrica 2 kilo daha verdim ben
anlarsın nevossss yakında anlarsınBen birşey anlamıyorum zaten hem alık alık geziyorum
Anladimmgidelim tabıkı nevos bızım neyımız eksıkbunun altında bı esprı yatıyo ama sen anlamadın onu sadece harbı anladı
Allah razı olsunkankı senı bugun cımcıme sutyen konusunda etıketlemıs bende yazıcaktım onun zaten sutyene ıhtıyacı yok kesın asar diye ama hadi didim yazmayım