Etiketlemis beni tirbiyesizler
Hoş geldin
Sana da gün doğdu dimi
İyiyim canım çok şükürhosbulduk nevosum nasilsin
Mune gördüm yerde kacicambugün akilli olurum bayram temizli yaptim yorgunum halim yok
@adra foruma bile girmiyo artik eskisi gibi. Göreceği aklima gelmedi dogrusuSen adra'yı nasıl unutursunHiç yakıştıramadım
Ben bu sebepten dolayı kimseyi yazamam
İyiyim canım çok şükür
Mune seni yakalarSenin kaçmana gerek kalmaz
Ellerine sağlık canım güle güle kirletin inşaallahHiç kirlenmese daha güzel olur
Eğreti gelin gibi oturamiydimetiketlendin diye ciktintan yok ordan sohbetin koyucinliler minliler
hosbulduk
Hergün Ramazan menüleri konusuna geliyor@adra foruma bile girmiyo artik eskisi gibi. Göreceği aklima gelmedi dogrusu
@adra foruma bile girmiyo artik eskisi gibi. Göreceği aklima gelmedi dogrusu
Vallahi kanıtları silemediğin için bir yere kaçamazsınhayalet üye olmam imkansiz dimiyaramazlik yap yap kac ne gözel olurdu
aman kirletini fururum pestilim cikti
Eğreti gelin gibi oturamiydimsohbete katildim bende napim
Nevos sen bi susar mısınız hanimefendi bayanHergün Ramazan menüleri konusuna geliyorSen görmemişsin İlgilenmiyor musun yoksa
Yoksa hiç ilgi alanına girmiyorEğreti gelin gibi oturamiydimsohbete katildim bende napim
Hergün Ramazan menüleri konusuna geliyorSen görmemişsin İlgilenmiyor musun yoksa
O değilde hamileymissin,hayırlı olsun canimhic öyle bi sohbete katilcani dünümezdimtüm kkya ilan etcem
Kesinlikle susamam bana gün doğduNevos sen bi susar mısınız hanimefendi bayan
Hiç akıllı olmuyorneden görmediginide ben ispiklimseyyy konularinda geziniyor
Kiz adımı çıkarmaneden görmediginide ben ispiklimseyyy konularinda geziniyor
Vallahi kanıtları silemediğin için bir yere kaçamazsın
Temizlik çok nankör yap yap bitmiyor
Yanlış yerden vurdunO değilde hamileymissin,hayırlı olsun canim@Nevreste söyledi,çok sevindim senin adina
Biraz diline hakim olsan yani klavyene daha iyi olmaz mıacil sihirli silecek bulmaliyim Muneden kurtulmam icin
aynen cok nankör