Kiz adımı çıkarma
Yaşını bilmiyorum ki yaşlı diyeyim uydurmaYanlış yerden vurdunBuna çok takılmaz @rabia01 harbi senin için çok yaşlı diyor..
Yanlış yerden vurdunBuna çok takılmaz @rabia01 harbi senin için çok yaşlı diyor..
Yok yeeaaaacanim benim senin baska takildin topicler varmigidip orayada acilen ispiklemeliyim yoksa uyuyamam
Benimle aynı yaşıt dersem bende yaşlı olur muyumYaşını bilmiyorum ki yaşlı diyeyim uydurma
Biraz diline hakim olsan yani klavyene daha iyi olmaz mı
Ben burdayım o görmüyor.oda ben gibi dizilere sarmis ondandir
Senin kadar yaşlı değilmiş o zamanBenimle aynı yaşıt dersem bende yaşlı olur muyumKendi belirtir ,belirtmeden ben söyleyeyim ben ondan 6 ay büyüğüm
@EnHarbiKiz bak gördün mü dokunan kısım burasıöylemibitti harbi pesini birakmicam
Benim yaşımla ilgili problemim yok ama @rabia01 'nın varSenin kadar yaşlı değilmiş o zaman
Ben de izliyorum onuBen burdayım o görmüyor.Ayrıca evet dizilere sardım. Bak İlişki Durumu Karışık da fena değil.
@EnHarbiKiz bak gördün mü dokunan kısım burası
Evet Rabiş'im sana ve bana çok yaşlsınız diyor
Ben burdayım o görmüyor.Ayrıca evet dizilere sardım. Bak İlişki Durumu Karışık da fena değil.
Nevoş sen de dizici oldun sonunda.Ben de izliyorum onuNe yapalım akşamları başka türlü geçmiyor
Benimle aynı yaşıt dersem bende yaşlı olur muyumKendi belirtir ,belirtmeden ben söyleyeyim ben ondan 6 ay büyüğüm
Aklı başka yerlerde desene.ayipli konularda gezdi icin görmüyordurbende dizi hastasiyim
@EnHarbiKiz bak gördün mü dokunan kısım burası
Evet Rabiş'im sana ve bana çok yaşlsınız diyor
Aynen canm. Nevosun kaz ayaklari fil ayağına dönmüşdemi ama
Ablalarına karşı daha saygılı ol lütfenyaşlısınız ikinizde var mıııi ikiniz birden gelin uleynn benim tersim pistir ikinizi de yerim