Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.575 615.036 1.423 Malatya 12 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.581 ellanazz .!.: Ben teşekkür ederim canım Konuyu açtım çıktım yürüdüm daha yeni girdim eve umarım eritmişimdir Genişletmek için tıkla... Maşaaallah canım ne güzel yapmışsın
ellanazz .!.: Ben teşekkür ederim canım Konuyu açtım çıktım yürüdüm daha yeni girdim eve umarım eritmişimdir Genişletmek için tıkla... Maşaaallah canım ne güzel yapmışsın
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 12 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.582 pinkstrap .!.: Ya ben keyfimden mi yedim sanki Ayrıca sen sevmediğin için yemiyorsun, sevsen benden çok yersin Arkadaşlık bugünler için tamam mı Genişletmek için tıkla... Keyfinden yemedin de neden yedin çok merak ettim Suan
pinkstrap .!.: Ya ben keyfimden mi yedim sanki Ayrıca sen sevmediğin için yemiyorsun, sevsen benden çok yersin Arkadaşlık bugünler için tamam mı Genişletmek için tıkla... Keyfinden yemedin de neden yedin çok merak ettim Suan
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 12 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.583 Nevreste .!.: Közleyip buzluğa koyabilirsin Kışın salata veya ali nazik yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Fırına mı atayım? İlk defa yapcam ayrıntı ver
Nevreste .!.: Közleyip buzluğa koyabilirsin Kışın salata veya ali nazik yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Fırına mı atayım? İlk defa yapcam ayrıntı ver
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 12 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.584 EnHarbiKiz .!.: Keyfinden yemedin de neden yedin çok merak ettim Suan Genişletmek için tıkla... Ya işte oruçluyken canım ister diye yedim İhtiyaçtan yedim yani
EnHarbiKiz .!.: Keyfinden yemedin de neden yedin çok merak ettim Suan Genişletmek için tıkla... Ya işte oruçluyken canım ister diye yedim İhtiyaçtan yedim yani
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 12 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.585 pinkstrap .!.: Ya işte oruçluyken canım ister diye yedim İhtiyaçtan yedim yani Genişletmek için tıkla... Ramazandan öncekileri de açıkla
pinkstrap .!.: Ya işte oruçluyken canım ister diye yedim İhtiyaçtan yedim yani Genişletmek için tıkla... Ramazandan öncekileri de açıkla
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.575 615.036 1.423 Malatya 12 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.586 pinkstrap .!.: Fırına mı atayım? İlk defa yapcam ayrıntı ver Genişletmek için tıkla... Yıkayıp fırında közle daha sonra kabuklarını soy ve doğra iyice soğuyunca tek kullanımlık dolap poşetlerine koy ve buzluğa at
pinkstrap .!.: Fırına mı atayım? İlk defa yapcam ayrıntı ver Genişletmek için tıkla... Yıkayıp fırında közle daha sonra kabuklarını soy ve doğra iyice soğuyunca tek kullanımlık dolap poşetlerine koy ve buzluğa at
choccywhoccydoodah Nirvana Pro Üye 19 Kasım 2013 18.875 34.078 798 12 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.587 pinkstrap .!.: Ella döktürmüşsün yine Genişletmek için tıkla... Canım valla yarışmaya katılayım diye yaptım,normalde bir çorba,salata,birde yemek yapıyorum Bu biraz fazla oldu 4km yürüdüm geldim
pinkstrap .!.: Ella döktürmüşsün yine Genişletmek için tıkla... Canım valla yarışmaya katılayım diye yaptım,normalde bir çorba,salata,birde yemek yapıyorum Bu biraz fazla oldu 4km yürüdüm geldim
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 12 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.588 EnHarbiKiz .!.: Ramazandan öncekileri de açıkla Genişletmek için tıkla... Bağımlıyım sanırım Nevreste .!.: Yıkayıp fırında közle daha sonra kabuklarını soy ve doğra iyice soğuyunca tek kullanımlık dolap poşetlerine koy ve buzluğa at Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Karnı yarık için öyleye fırına atıp sonra buzluğa atsam olur mu?
EnHarbiKiz .!.: Ramazandan öncekileri de açıkla Genişletmek için tıkla... Bağımlıyım sanırım Nevreste .!.: Yıkayıp fırında közle daha sonra kabuklarını soy ve doğra iyice soğuyunca tek kullanımlık dolap poşetlerine koy ve buzluğa at Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Karnı yarık için öyleye fırına atıp sonra buzluğa atsam olur mu?
choccywhoccydoodah Nirvana Pro Üye 19 Kasım 2013 18.875 34.078 798 12 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.589 pinkstrap .!.: Fırına mı atayım? İlk defa yapcam ayrıntı ver Genişletmek için tıkla... Karniyarıklıkda yapabilirsin canim. Pijamalı soyup, yağlı kağit serdiğin tepsiye dizip,üzerine fırçayla zeytinyağı sürüp pişir,iclerini aç kıyma koyacak kadar,at buzluğa. Karnıyarık yaparsın . Ben yapiyorum,pratik oluyor.
pinkstrap .!.: Fırına mı atayım? İlk defa yapcam ayrıntı ver Genişletmek için tıkla... Karniyarıklıkda yapabilirsin canim. Pijamalı soyup, yağlı kağit serdiğin tepsiye dizip,üzerine fırçayla zeytinyağı sürüp pişir,iclerini aç kıyma koyacak kadar,at buzluğa. Karnıyarık yaparsın . Ben yapiyorum,pratik oluyor.
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 12 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.590 ellanazz .!.: Canım valla yarışmaya katılayım diye yaptım,normalde bir çorba,salata,birde yemek yapıyorum Bu biraz fazla oldu 4km yürüdüm geldim Genişletmek için tıkla... ohh.. İyi yapmışsın Aynen ya yenilmiyor, havada sıcak zaten.. Spor bitti mi senin, ara mı verdin?
ellanazz .!.: Canım valla yarışmaya katılayım diye yaptım,normalde bir çorba,salata,birde yemek yapıyorum Bu biraz fazla oldu 4km yürüdüm geldim Genişletmek için tıkla... ohh.. İyi yapmışsın Aynen ya yenilmiyor, havada sıcak zaten.. Spor bitti mi senin, ara mı verdin?
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 12 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.591 ellanazz .!.: Karniyarıklıkda yapabilirsin canim. Pijamalı soyup, yağlı kağit serdiğin tepsiye dizip,üzerine fırçayla zeytinyağı sürüp pişir,iclerini aç kıyma koyacak kadar,at buzluğa. Karnıyarık yaparsın . Ben yapiyorum,pratik oluyor. Genişletmek için tıkla... Ay sağol tatlım ya onu sormuştum şimdi Patlıcanı en çok karnıyarıkta kullanıyorum o daha çok işime yarar
ellanazz .!.: Karniyarıklıkda yapabilirsin canim. Pijamalı soyup, yağlı kağit serdiğin tepsiye dizip,üzerine fırçayla zeytinyağı sürüp pişir,iclerini aç kıyma koyacak kadar,at buzluğa. Karnıyarık yaparsın . Ben yapiyorum,pratik oluyor. Genişletmek için tıkla... Ay sağol tatlım ya onu sormuştum şimdi Patlıcanı en çok karnıyarıkta kullanıyorum o daha çok işime yarar
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.575 615.036 1.423 Malatya 12 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.592 pinkstrap .!.: Bağımlıyım sanırım Teşekkür ederim Karnı yarık için öyleye fırına atıp sonra buzluğa atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Yok soymadan hiçbir işlem yapmadan direk fırına atıp közleyeceksin
pinkstrap .!.: Bağımlıyım sanırım Teşekkür ederim Karnı yarık için öyleye fırına atıp sonra buzluğa atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Yok soymadan hiçbir işlem yapmadan direk fırına atıp közleyeceksin
choccywhoccydoodah Nirvana Pro Üye 19 Kasım 2013 18.875 34.078 798 12 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.593 pinkstrap .!.: ohh.. İyi yapmışsın Aynen ya yenilmiyor, havada sıcak zaten.. Spor bitti mi senin, ara mı verdin? Genişletmek için tıkla... Ara verdim zorunlu olarak,kızımın okuluna ara verdik yazın sıkmayalım diye,onunlada gidemiyorum,akşam yürüyüşe devam ediyorum.
pinkstrap .!.: ohh.. İyi yapmışsın Aynen ya yenilmiyor, havada sıcak zaten.. Spor bitti mi senin, ara mı verdin? Genişletmek için tıkla... Ara verdim zorunlu olarak,kızımın okuluna ara verdik yazın sıkmayalım diye,onunlada gidemiyorum,akşam yürüyüşe devam ediyorum.
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 12 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.594 ellanazz .!.: Ara verdim zorunlu olarak,kızımın okuluna ara verdik yazın sıkmayalım diye,onunlada gidemiyorum,akşam yürüyüşe devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Olsun yürüyüşte etkili zaten
ellanazz .!.: Ara verdim zorunlu olarak,kızımın okuluna ara verdik yazın sıkmayalım diye,onunlada gidemiyorum,akşam yürüyüşe devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Olsun yürüyüşte etkili zaten
choccywhoccydoodah Nirvana Pro Üye 19 Kasım 2013 18.875 34.078 798 13 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.595 pinkstrap .!.: Ay sağol tatlım ya onu sormuştum şimdi Patlıcanı en çok karnıyarıkta kullanıyorum o daha çok işime yarar Genişletmek için tıkla... Bende görünce ne yapayım dediğini ilk aklıma gelen karniyarık oldu. Süper o zaman fırınla fırinla at buzluğa,elinin altında malzeme olur
pinkstrap .!.: Ay sağol tatlım ya onu sormuştum şimdi Patlıcanı en çok karnıyarıkta kullanıyorum o daha çok işime yarar Genişletmek için tıkla... Bende görünce ne yapayım dediğini ilk aklıma gelen karniyarık oldu. Süper o zaman fırınla fırinla at buzluğa,elinin altında malzeme olur
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 13 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.596 ellanazz .!.: Bende görünce ne yapayım dediğini ilk aklıma gelen karniyarık oldu. Süper o zaman fırınla fırinla at buzluğa,elinin altında malzeme olur Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tatlım, çok yardımcı oldun Biraz bundan yaparım, birazda Nevoşun dediğinden
ellanazz .!.: Bende görünce ne yapayım dediğini ilk aklıma gelen karniyarık oldu. Süper o zaman fırınla fırinla at buzluğa,elinin altında malzeme olur Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tatlım, çok yardımcı oldun Biraz bundan yaparım, birazda Nevoşun dediğinden
choccywhoccydoodah Nirvana Pro Üye 19 Kasım 2013 18.875 34.078 798 13 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.597 pinkstrap .!.: Olsun yürüyüşte etkili zaten Genişletmek için tıkla... Aynen canım,hiç yoktan iyidir. pinkstrap .!.: Teşekkür ederim tatlım, çok yardımcı oldun Biraz bundan yaparım, birazda Nevoşun dediğinden Genişletmek için tıkla... Rica ederim
pinkstrap .!.: Olsun yürüyüşte etkili zaten Genişletmek için tıkla... Aynen canım,hiç yoktan iyidir. pinkstrap .!.: Teşekkür ederim tatlım, çok yardımcı oldun Biraz bundan yaparım, birazda Nevoşun dediğinden Genişletmek için tıkla... Rica ederim
choccywhoccydoodah Nirvana Pro Üye 19 Kasım 2013 18.875 34.078 798 13 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.598 Hepinize iyi geceler
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.575 615.036 1.423 Malatya 13 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.599 Bayram Tatlıları
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.575 615.036 1.423 Malatya 13 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.600