- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.149
- 498
Pinko beni de unuttular soralim hesabiniSorcam ben bunların hesabını
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pinko beni de unuttular soralim hesabiniSorcam ben bunların hesabını
![]()
Soralım bence dePinko beni de unuttular soralim hesabini![]()
avatrım kötü müydüüüü amaSoralım bence de
Avatarı değişmişsin artık seni sevebilirim![]()
hamilelik güzellik getirmiş sana pek bi çirkindinde hemşom bebeğininn güzelliği yüzüne yansımışş..avatrım kötü müydüüüü ama![]()
tesekkur ederım hemsom erkek mı olacak neee o zaman guzellenırmıs anne amcam soyledıhamilelik güzellik getirmiş sana pek bi çirkindinde hemşom bebeğininn güzelliği yüzüne yansımışş..![]()
hani derler yaa kadınlar (kocakarı lafı) hamile bayanlara ayyy sen ne güzelleşmişsin böyle bebek seni güzelleştirmişş.. çok duyarım yaşlılardan.. bu sözleritesekkur ederım hemsom erkek mı olacak neee o zaman guzellenırmıs anne amcam soyledı![]()
![]()
arada değiştiriyom boyle
ewet daha serın sularda yuzuyorum artık onceden bır kedı vardı o kedı resmıyle çok kavgalara gırdımhani derler yaa kadınlar (kocakarı lafı) hamile bayanlara ayyy sen ne güzelleşmişsin böyle bebek seni güzelleştirmişş.. çok duyarım yaşlılardan.. bu sözleriönceki resmin bir afetti ama sanki bu resmin daha bir dinginlik getirmiş sana bacım hamileliktenmidir nedir daha bir durulmuş gördüm seni..
Ama nevoş ben bilmiyordum burda olduğunuzu bildirim gelmedi. Sende geç çağırmışsın
rabia01 desen papucumu dama Attı
Sorcam ben ona
![]()
Atmışsın işteeecanim benim papucunu ic dama atarmiyimsen benim tatli cadimsin
![]()
Atmışsın işteee
Ne yapıyorsun hoş geldin![]()
Yağlı yağlı güzel olur haatmamkiyamam sana ama kusbasini güzel yaparim
cay demledim birazdan gidip cay icecem,bizim cadilar napiyor diye bi bakim dedim,sen nasilsin cadim![]()
Yağlı yağlı güzel olur ha
Ohh.. Afiyet olsun. Burda hava çok sıcak çaya elimi süresim gelmiyor![]()
Olaylar olaylar :) Bu fırsat kaçmaz çayını bitir gel hemenburdada cok sicak bu sene almanyaya noldu resmen kavrulduk diger yazlar donardik,almanyada sicakda cekilmiyorki heryer nem tas bina
ben kaciyim tatli caim cayimi icim ugrarim sonra
ugramaliyim,nevos harbiyi muneye fena ispiklediakibetini görmeyi kaciramam
![]()