- 31 Temmuz 2011

- 10.134

- 17.417

- 298

oy istemek v.s yasak diye biliyorum,yanlis mi hatirliyorum acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasak canımoy istemek v.s yasak diye biliyorum,yanlis mi hatirliyorum acaba
Yasak canım
Ben link ekledim bazı bölümlere
Ama espirisine bu konuda takılıp oy verenlere vaatte bulunabilirsiniz.
En büyük vaat oy verenleri uzaya götürmekti
Başka konularda konuşmak link vermek uygun değil![]()
Aynen Hanım abla uzaya yollama vaadini verdikten sonra bizim hiç şansımız kalmamıştıuzay mi![]()
![]()
bundan buyuk vaat cennete goturmek olur heralde
amaaa eger kazanirsam kimsenin bilmedigi puf noktalariyla beraber resimli tariflerimi yayinlamak niyetindeyim:)
yeni katagoriyi merakla bekliyorum bu arada
Jağ turşusu ya da kokusu tadı olan salatalık istiyorumdeli kız ne istiyosun bakemm..bir oy bir oydur ver bana oyunu..
![]()
Neler istiyorsun söylebelki veren olur
Ben seçim yapamıyorum![]()
Bak kapmışsın hemensecim yapamaycuk ne var nevrestem:)
yeni katilan arkadasa verecen tesvik amacli oooh miss ,kuzu var,sarma var, dadlu var,borek var,corba,salata,icecek bile ayni gun icinde hazirlanip oylamaya sunuldu... sen oyunu bana ver ben sana bi kuzu gonderiyim![]()
![]()
![]()
Bak kapmışsın hemen![]()
Ahanda kim var burdasecim yapamaycuk ne var nevrestem:)
yeni katilan arkadasa verecen tesvik amacli oooh miss ,kuzu var,sarma var, dadlu var,borek var,corba,salata,icecek bile ayni gun icinde hazirlanip oylamaya sunuldu... sen oyunu bana ver ben sana bi kuzu gonderiyim![]()
![]()
![]()
Ovv![]()
![]()
eed kapiş
zati seni ben cok seviyom, hep diyom bu arkadas ne kaa dadlu, seker, balli bi arkadas deyi:) sana salatalik vaadedemem ama sevgimi vaadediyom![]()
![]()
![]()
Ahanda kim var burda![]()
Oylamadim ben varum sen vasun![]()
anketi oyladin mi ona gore yag cekecem![]()
Sen bilirsin artık vaatleri bekliyoruzuzay mi![]()
![]()
bundan buyuk vaat cennete goturmek olur heralde
amaaa eger kazanirsam kimsenin bilmedigi puf noktalariyla beraber resimli tariflerimi yayinlamak niyetindeyim:)
yeni katagoriyi merakla bekliyorum bu arada
Sen bu işi kapmışsınsecim yapamaycuk ne var nevrestem:)
![]()
![]()
Ovv
Bak bu da iyimiş, neredeyse inanıyordum![]()
Oylamadim ![]()
Sen bilirsin artık vaatleri bekliyoruz
Ben seni bir yere bırakmıyorum tariflerin ile yeni kategoriye bekliyorum.
Ayrıca yeni kategori anketimiz açıldı![]()
Burda canımaaa oyle mi? yeni kategori ne peki ??? benim tlfn cok agir konulara gecis yaparken bayagi bekliyrm