- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Aç mı bırakıyordun adamıMerhaba iyilik nevoşumm ilk defa 4 gün üst üste yemek yaptım onun şokunu yaşıyorum senden naber![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aç mı bırakıyordun adamıMerhaba iyilik nevoşumm ilk defa 4 gün üst üste yemek yaptım onun şokunu yaşıyorum senden naber![]()
Öyle de evde zaman geçmiyorcıkmaa susarsınn
Bizim az kaldı ben sofrayı hazırlayayımIyi yapıyorsun. Yemek yenmiyor ki nevoş bende dün kalanları yedim.
dışarı mı çıksam evde saat Geçmiyor![]()
Allah kabul etsinBizim az kaldı ben sofrayı hazırlayayım
Yenmiyor canım yarım kg taze fasulye yapmıştım 5 kişiyiz bitiremedikGerçi pilav çorba olunca çeşit çok oluyor
Biraz dolaş zaman geçer
Ben kaçtım görüşürüz hayırlı iftarlar![]()
Hayırlı Ramazanlar canımıhtıyac var yenı bıseyler ogreneyım bendeenasıl katılımlar basladı mıı .. hayırlı ramazanlar nevosum bu arada
![]()
İNŞALLAHMaşaallah canımDevamı gelir inşaallah
Yeni evlimiydin
İyiyim canım çok şükür![]()
AY : D gibi gibi ertesi günden kalanı yiyorduk çok yapıyordumAç mı bırakıyordun adamı![]()
luna benım mantıgımda bu .. cok cok yapcam bı hafta yıcezzAY : D gibi gibi ertesi günden kalanı yiyorduk çok yapıyordum![]()
Aklın yolu 1 işteluna benım mantıgımda bu .. cok cok yapcam bı hafta yıcezz![]()
![]()
kız hergün aynı şey yenir mi ben yemem şahsenluna benım mantıgımda bu .. cok cok yapcam bı hafta yıcezz![]()
![]()
yenı evlenen kendını nasıl bellı edıyoAklın yolu 1 işteRamazan diye bi çeşit daha yapıyorum ekstradan ramazan bitsin aynı şeye devam edicem
![]()
ben de erkek olsam kro olurmusumkız hergün aynı şey yenir mi ben yemem şahsen
ben koca olsam yine mi aynı yemek diye yaygara koparırdım kesin haahahahah![]()
hahahahahhaben de erkek olsam kro olurmusumannem bilem oyle dıyo .. allah bılıyo da bızı ona gore yaratıyo işte .. hadı ataistler bunu da acıklasın
![]()
![]()
tesbihimde olurdu norv dişimın arasında kurdanımdaahahahahahha
bende tam kıro olurdum
huysuzun teki olurdum doymazdım kazanla yemek yerdim hahaha![]()
dimi amayenı evlenen kendını nasıl bellı edıyoben de tek cesıt yapma taraftarıyım doydu doydu .. doymadı hayırlısı
![]()
ramazan spor out kuzumtesbihimde olurdu norv dişimın arasında kurdanımdaaspor nasıl gıdıyor ? rejımdeyım 2 kılo vermısımm
yemek yapmayı bılıyo muydun .. evlendıkten sonra mı ogrendınndimi ama![]()
zaten gobek m vardııııramazan spor out kuzum
şu an dermanım 0 canım o yüzden spor yapmıyorumiftardan sonrada zaman olmuyoki zaten 9 da
göbeğim açlıktan yok oldu zaten![]()
Biliyordum ama çok usta değildim kendimi doyurcak kadar işteyemek yapmayı bılıyo muydun .. evlendıkten sonra mı ogrendınnben hıc bılmıyorumm sanırım ısım zorrr
![]()
yok kız kolumu kaldırcak halim yokzaten gobek m vardııııyarısmaya katıldın mı boheme
![]()