Çok beklersinneyse bende kaciyim
döndügümde belki nevosu banli görebilirim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok beklersinneyse bende kaciyim
döndügümde belki nevosu banli görebilirim![]()
Benim banlanmamı istiyorlar pinkomHer zaman olmuyor o
Ne yapıyorsunuz? Kurmuşsunuz yine şirketi![]()
Buzlukta olmuyor
Nevoş bu durumla ilgili çok Atasözü var ama neyse içimden SöyleyeyimBenim banlanmamı istiyorlar pinkom![]()
Çok olmuşlar amaBuzlukta olmuyor
Ama dolapta 1 ay dayanır![]()
Birde arkamdan halay çekeceklermişNevoş bu durumla ilgili çok Atasözü var ama neyse içimden Söyleyeyim
Çok bekler onlar. Kendilerinin akıllanacağı yok, milleti kendilerine benzetmeye çalışıyorlar![]()
Birde arkamdan halay çekeceklermişHiç utanıyorlar
![]()
O zaman reçel yap veya birilerine verÇok olmuşlar ama
Koliden çıkarırken 1 poşet attım![]()
Beni yalnız bırakıyorsun hiç korumuyorsun
Benim görümceme neler söylemişler utanmazlar![]()
Kurumazmış. Kuruyu ben sevmem zaten. Böyle çok güzel bal gibiO zaman reçel yap veya birilerine ver
Kurut desem sizin orda kurumaz![]()
Ama nevoş ben bilmiyordum burda olduğunuzu bildirim gelmedi. Sende geç çağırmışsınBeni yalnız bırakıyorsun hiç korumuyorsun![]()
Yok canım kurumazKurumazmış. Kuruyu ben sevmem zaten. Böyle çok güzel bal gibi
Bayıla bayıla yedim![]()
Çekirdeklerini biriktircem, kv gelince kırsınYok canım kurumaz
Afiyt olsunÇekirdeklerini yemeyi ihmal etme yoksa
![]()
ArtıkAma nevoş ben bilmiyordum burda olduğunuzu bildirim gelmedi. Sende geç çağırmışsın
rabia01 desen papucumu dama Attı
Sorcam ben ona
![]()
Bağırsakların çok bozlur sorun yaşarsan ilacı çekirdeği haberin olsunÇekirdeklerini biriktircem, kv gelince kırsın![]()
Hadi ya, iyimiş tedavisi de kendisindeBağırsakların çok bozlur sorun yaşarsan ilacı çekirdeği haberin olsun![]()
Tabi ilacı yanındaHadi ya, iyimiş tedavisi de kendisinde![]()
pilavı çok sevdiğim için pilavların kralına gittim ben direk ama genel olarak bütün sofralar şahane maşallah.