- 29 Şubat 2012

- 61.511

- 62.450

- 898

Saka yahu pizza yaptim ama :)Sen yapmazsın öyle şeyler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saka yahu pizza yaptim ama :)Sen yapmazsın öyle şeyler![]()
Bak bakayım Gözüme ben bu oyunlara gelir miyim![]()
Dikkatli bakmamışsın ben senide etiketlemiştimgördüm nevosum ama hic üstüme almadim cünkü harbinin ismi geciyordu![]()
Ellerine sağlıkEki Görüntüle 1587157Nevreste ev yapimi pizza yaptim bugun. Malzemeleri koydum ama su kenarlara yumurta sursem kokar miydi sence..
Dikkatli bakmamışsın ben senide etiketlemiştim![]()
gelmezsin demieee netcem ben
yeni bir kurban bulmaliyim
![]()
Bundan sonra sureyim :)Ellerine sağlık
Yok canım kokmaz![]()
Ayıpsın feda olsun sanaöylemi tam benlik yaniacilen tanistir bizi
![]()
Ayıpsın feda olsun sana
Bayağıdır onla da uğraşmıyordum, gelsin de az keyfimizi bulalım![]()
Mune'yi etiketleyip sorsak mıMune benim icin birsey demedi harbiyi benzetcegini okudumistedigimi yapabilirim
nezman banlacagin nevosum![]()
1 2 Karşılık verip sonra ağlamaya başlıyo ya zarar gelmezyazdiklarini okursa o senle ugracaga benziyor![]()
Mune'yi etiketleyip sorsak mı
Sen mi ne zaman banlanacaksınHeran olabilir
![]()
Pinko yine ne yapıyorsun kimleri kurban veriyorsun.1 2 Karşılık verip sonra ağlamaya başlıyo ya zarar gelmez![]()
1 2 Karşılık verip sonra ağlamaya başlıyo ya zarar gelmez![]()
Yok yok rahatsız olmaz bu saatlerde hep buralardadırMuneyi rahatsiz etmeyelim uyuyordur simdi
ben uslandim artik 5 gün banli kalincasirami size savdim
![]()
Pinko yine ne yapıyorsun kimleri kurban veriyorsun.![]()
Beni koruman altına aldın sanıyordum
Rabişin canı sıkılıyormuşPinko yine ne yapıyorsun kimleri kurban veriyorsun.![]()
Yalandan ağlıyor tabiki De. Çok numaracıgercekmi agliyor gercekse hic ugrasmayalimbana yalandan aglayan lazim
![]()
Benimle hiç ilgilenmiyor zatensevdi arkadasini yakinda senide kurban verirse hic sasma![]()