Ramazan sonrası diyeti :)

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
merhaba kızlar, yaklaşıkolarak 5-6 kg fazlam var.Ve birçok kişinin olduğu gibi göbek sorunum var.Herhangi bir diyet yöntei uygulamadım daha önce sağlıklı bir şekilde uygulayabileceğim diyet önerileriniz var mı ? Ramazandan sonra yapmak istiyorum çünkü malum oruçluyken az yediğimde falan kötü oluyorum diye sahurda tıka basa yiyorum doğal olarak kilo vermek pek mümkün olmuyr

canım ben karatay diyeti yapıyorum 2 aydır ve çok memnunum, ramazanda da yaptım tabi ki, karatay diğer klasik diyetler gibi aç bırakmıyor, ezber bozan bir diyet öyle popüler diyetler gibi de 1 ayda 10 kilo falan verdirmiyor, yavaş ama sağlam gidiyor kilolar.. karatay ile aç kalmadan hafiflemenin keyfini çıkarıyorum, bir incele istersen aklına yatarsa hemen bile başlayabilirsin çünkü karatay ramazana da uyumlu, iki öğün öneriyor çünkü.. kısacası ben sağlıklı yaşamak isteyen herkese tavsiye ederim çünkü karatay diyeti bir sağlıklı yaşam biçimi ve yan etkisi kilo verdirmesi.. ayrıca yaşam tarzı haline getirmeye ve türk mutfağına en uygun diyet..

Kalori takip ile kilo vermeye başladım bende. Bir sitede yediğim yemekleri yaptığım sporları giriyorum hesaplıyor. Günde 700 800 civarı kalori şu anda geçmemeye çalışıyorum.

Back
X