ee yaniSizin için demedim ya arada bi iki yorum gördüm. Öyle aşırı az yemeye vücut ayakta kalmaz ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee yaniSizin için demedim ya arada bi iki yorum gördüm. Öyle aşırı az yemeye vücut ayakta kalmaz ki.
sahur yapmadan olmaz ki ama arkadaşım.sahur yapamaiyorum canim 3 gundur cunku midem bulabiyo iftarda yediklerimi daha mide sindirmedeb yiyemiyorum ya benn sahiur ama gayet iyiyim gunduz
kilo veriyorum canim konuyu acarken ramazan degildi ve korkularim vardi bugun 5.gun vucudum bu duzene alisti ve yavasda olsa kilo veriyorum cok sukur almayayimdabu şekilde kilo vermemen imkansız.
kaldı ki kilo almazsın asla
hafif şeyler yiyin.sahur yapamaiyorum canim 3 gundur cunku midem bulabiyo iftarda yediklerimi daha mide sindirmedeb yiyemiyorum ya benn sahiur ama gayet iyiyim gunduz
2 mi of of midem dönďü buara yiyemiyorum arkadasim ilk 2 gun yemistim de iftarda yedikerimi mide eritmesen sahir geliyo ben yiyemem tok tok ne gerek varsahur yapmadan olmaz ki ama arkadaşım.
2 haşlanmış yumurta ye , su iç yat .
6 litre suyu ne ara içiyorsun. midenden uyuyabiliyor musun peki
Mantığınıza hayran kaldım.diyetisyenler gunde en az 3 litre diyorlar demekko 6 lt ideal 8 9 litre zararlidir bence
Ya öyle hergün tartılmaz ki. Sahur yapınca tabii ki oynar terazi, sonuçta yedikleriniz hala midenizdedir sabah.kizlar 4. gun ve killo almadim ama vermedimde demekki dikkat etmek gerekiyormus buarafa sahur yapmiyorum 2 gundur ve biraz daha az gram geliyorum sabah sanirim artik sahur yapmayacam.kizlar
hafif seyler yiyoum piav bile yemem 1 kasik anca sebze yemegi yiyorumhafif şeyler yiyin.
mesela 1 kase çorba için , 2-3 bardak su için . peynir , hurma vs . az az . yuklenirseniz hazımsızlık olur
anladım canım.kilo veriyorum canim konuyu acarken ramazan degildi ve korkularim vardi bugun 5.gun vucudum bu duzene alisti ve yavasda olsa kilo veriyorum cok sukur almayayimda
ben hergun tartiliyorum ve bu sekilde kilo kontorlu yaparak yediklerimi kontol altina aldim mesela birgun cok yediysem ertesi gun 100 200 gram fazla geliyorsa hirs yapip o gun az yiyorum ertesi gun tartida az cikiyorum gram hesabi yaparak yediklerimi kontrol altina aliyorum tavsiye ederimYa öyle hergün tartılmaz ki. Sahur yapınca tabii ki oynar terazi, sonuçta yedikleriniz hala midenizdedir sabah.
Ekmeğe, şekere, yağlıya abanmadığın sürece sahurda yediğin kilo yapmaz. Ben mesela peynir ve hurma yiyiyorum saatlerce acıkmıyorum.
zaten istesemde yiyemiyorum canim cok sukur su corba bile kesiyo insanianladım canım.
yediklerin az az olsun ama.
yani 1 çeşit yemek ya da çorba yetiyor iftara. yanında az salata , az yoğurt olabilir . ne bileyim.
az az . mideni yorma.
pilavı yemem asla.hafif seyler yiyoum piav bile yemem 1 kasik anca sebze yemegi yiyorum
tesekkurlerMantığınıza hayran kaldım.
evet . o zaman hiç endişe etme.zaten istesemde yiyemiyorum canim cok sukur su corba bile kesiyo insani
bu 6 litre herzaman olmuyor ben orucluyken asiri susuzluk cekiyorum agzim yapis yapis geziyorum agladigim bile oldu susuzlukdan simdi sahir oldugu icin gece uzadi 3 e kadar yiyip iciyoruz ve sahura kafat en fazla 6 litreyi iciyorum vucut istiyor ama ben zorla icmiyorum icim yaniyorGünde 6 litre su içerseniz, su zehirlenmesinden gitme riskiniz var
En az 3 lt değil , en az 1,5 litre için diyorlar. 3 fazlasıyla yeter herkese
500 600 cok iyi cnim aferin sana vallaevet . o zaman hiç endişe etme.
ben de 3. gün tutuyorum bugün vermişim 500-600 gr.
emziriyorum diye abartıyordum . ne bulursam çikolata göfret .affetmiyordum. düzene girdim şükür
ben hergun tartiliyorum ve bu sekilde kilo kontorlu yaparak yediklerimi kontol altina aldim mesela birgun cok yediysem ertesi gun 100 200 gram fazla geliyorsa hirs yapip o gun az yiyorum ertesi gun tartida az cikiyorum gram hesabi yaparak yediklerimi kontrol altina aliyorum tavsiye ederim
İhmal etmeyin, bi kan şekerinizi kontrol ettirin derim. Sağlıklı ramazanlar.bu 6 litre herzaman olmuyor ben orucluyken asiri susuzluk cekiyorum agzim yapis yapis geziyorum agladigim bile oldu susuzlukdan simdi sahir oldugu icin gece uzadi 3 e kadar yiyip iciyoruz ve sahura kafat en fazla 6 litreyi iciyorum vucut istiyor ama ben zorla icmiyorum icim yaniyor![]()
2 mi of of midem dönďü buara yiyemiyorum arkadasim ilk 2 gun yemistim de iftarda yedikerimi mide eritmesen sahir geliyo ben yiyemem tok tok ne gerek var