Benim ve annem gibi ramazanlarda gidecek bir kapısı olmayan ( var da yok) gelen bir kişisi olmayan var mı ?
Bayramlardada yine kapısı açılmayan var mı ?
Teyzemlerle aynı şehirdeyiz ama kendi çağırmamak için kendi de iftara gelmiyor. Kendi çocuklarına gidip geliyor sadece. Akrabalarımız başka şehirlerde hep. Kimse birbirine gidip gelmek istemiyor artık. Benim arkadaşlarım var ben onlarla çıkıyorum iftar yapıyoruz felan ama daha çok annem için birilerine gidip gelmek istiyorum ama öyle birileri yokHic mi arkadasiniz,akrabaniz yok?
Benim ve annem gibi ramazanlarda gidecek bir kapısı olmayan ( var da yok) gelen bir kişisi olmayan var mı ?
Annemi nasıl çağırayım ki hep genç insanlar. Eve çağırabilirim arkadaşlarımı onu düşündüm ama diğerleri sadece beni çağıracak annem yine gelemeyecek ki :/Arkadaşlarınla çıkarken anneni de çağır ya da annenin evinde iftar yapın. Kadına değişiklik olur. Hem daha samimi arkadaşlıkların olur, belki onların annesiyle tanışır görüşür.
Teyzemlerle aynı şehirdeyiz ama kendi çağırmamak için kendi de iftara gelmiyor. Kendi çocuklarına gidip geliyor sadece. Akrabalarımız başka şehirlerde hep. Kimse birbirine gidip gelmek istemiyor artık. Benim arkadaşlarım var ben onlarla çıkıyorum iftar yapıyoruz felan ama daha çok annem için birilerine gidip gelmek istiyorum ama öyle birileri yok
Artık onun da çabası var. Yalnızlıktan sıkıldı sanırım ama çok geç etrafımızda kimse kalmadı.Ben varım ama benimki gönüllü
Anneniz için üzülmenizi anlıyorum ama kendi sosyalleşme çabası yokken sizin onun için bu derece uğraşıyor olmanızı anlamıyorum.
Gelmiyor ki kimseDavet edin gelinir yani. Arkadaş vs çağırın.
Akrabalarınızla tartışma falan mı yaşadınızGelmiyor ki kimse
Annenize mukabeleye falan katılıyor mu? Camiden arkadaşlar edinebilir, onları iftara davet edebilir. Apartmanda komşuları varsa aynı şekilde.Benim ve annem gibi ramazanlarda gidecek bir kapısı olmayan ( var da yok) gelen bir kişisi olmayan var mı ?
Bayramları sevmediğimden bahsettiğin kervandayımTeyzemlerle aynı şehirdeyiz ama kendi çağırmamak için kendi de iftara gelmiyor. Kendi çocuklarına gidip geliyor sadece. Akrabalarımız başka şehirlerde hep. Kimse birbirine gidip gelmek istemiyor artık. Benim arkadaşlarım var ben onlarla çıkıyorum iftar yapıyoruz felan ama daha çok annem için birilerine gidip gelmek istiyorum ama öyle birileri yok
benim arkadaş çevrem pek inanmıyor, ben de çağırmıyorum o yüzden. 1 kez çağırdılar haftasonuna gideceğim onda da.Benim ve annem gibi ramazanlarda gidecek bir kapısı olmayan ( var da yok) gelen bir kişisi olmayan var mı ?
Ben varım yaşadığım şehirde kardeşim ve ben şükür allahıma binlerce kez ki bayramda seyranda kapım çalmaz kimsenin kapısını çalmam asla da sevmem kalabalık işleriBenim ve annem gibi ramazanlarda gidecek bir kapısı olmayan ( var da yok) gelen bir kişisi olmayan var mı ?
Akrabalarınızla tartışma falan mı yaşadınız
Mukâbele, gün felan hiçbir şey yok. Annem uzun bir süre evden çıkmadı, çok nadir insanlarla görüştü vs kendi tercihi ve ekonomik olumsuzluklardan dolayı. Şimdi de kimse kalmadı işte :/Annenize mukabeleye falan katılıyor mu? Camiden arkadaşlar edinebilir, onları iftara davet edebilir. Apartmanda komşuları varsa aynı şekilde.
Siz arkadaşlarınızı davet edin, onlar sizi davet ederse "annemde gelse sakıncası olur mu" diye sorarsanız muhtemelen seve seve kabul ederler.
Şimdiki zamanda çoğu kişi misafirden kaçıyor. Akraba ilişkileride eskisi gibi değil. Arkadaş, komşu daha yakın oluyor akrabadan.
Bu zamanda zaten çok az akrabaya gelip gitmeYoo ama şehir dışındalar o yüzden pek gelip gitme yok gibi bir şey.
Mukâbele, gün felan hiçbir şey yok. Annem uzun bir süre evden çıkmadı, çok nadir insanlarla görüştü vs kendi tercihi ve ekonomik olumsuzluklardan dolayı. Şimdi de kimse kalmadı işte :/
Kursa felan git diyorum ama yok gitmiyor.
Çok isterdim akrabalarımızın oturduğu şehirde oturup gidip gelmeyi
Keşke yalnızlığı seven bir yapım olsaymışBu zamanda zaten çok az akrabaya gelip gitmeekonomi de pek iyi değil insanlar çağıramıyorda. Artık böyle yalnız yaşamaya alışsak insanlık olarak iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?