herkesin odası ayrı, sabah 08:00 'de başlayan mesai eşliğinde birleşerek olması sizce de normal mi? benzer durumu yaşamazsınız umarım. mevcut baş ağrımla ne olduğumu anlayamadım çünkü ben. Olayı da farklı yere çekmeyin isterseniz, ne demeye çalıştığım gayet açık. Ama pardon, konulardan cımbızla kelime çekip illa konu sahibine zıt düşen bir fikir beyan eden kitledensiniz sanırım. Eleştiriye açığım ama '' ne alaka, anlamadım'' tarzı üslup ile değil.Ramazanda bile derken ne alaka anlamadım Ramazanda sohbet muhabbet gülüşme vs olmaz mı ?
Sizde sadece sizi pohpohlayacak kosulsuz size hak verecek yorumlar almak icin baslık acan tayfadansınız sanırım ?herkesin odası ayrı, sabah 08:00 'de başlayan mesai eşliğinde birleşerek olması sizce de normal mi? benzer durumu yaşamazsınız umarım. mevcut baş ağrımla ne olduğumu anlayamadım çünkü ben. Olayı da farklı yere çekmeyin isterseniz, ne demeye çalıştığım gayet açık. Ama pardon, konulardan cımbızla kelime çekip zıt fikir beyan edecek kitledensiniz sanırım.
herkesin odası ayrı, sabah 08:00 'de başlayan mesai eşliğinde olması sizce normal mi? mevcut baş ağrımla ne olduğumu anlayamadım. Olayı da farklı yere çekmeyin isterseniz, ne demeye çalıştığım gayet açık. Ama pardon, konulardan cımbızla kelime çekip zıt fikir beyan edecek kitledensiniz sanırım.
herkesin odası ayrı, sabah 08:00 'de başlayan mesai eşliğinde birleşerek olması sizce de normal mi? benzer durumu yaşamazsınız umarım. mevcut baş ağrımla ne olduğumu anlayamadım çünkü ben. Olayı da farklı yere çekmeyin isterseniz, ne demeye çalıştığım gayet açık. Ama pardon, konulardan cımbızla kelime çekip illa konu sahibine zıt düşen bir fikir beyan eden kitledensiniz sanırım. Eleştiriye açığım ama '' ne alaka, anlamadım'' tarzı üslup ile değil.
ramazansa size ramazan belki başka dine inanıyorlar?
neden insanları bişeylere zorlamaya kalkıyorsunuz?
Bu uslup ile iş arkadaşlariniz ilede konuşuyorsaniz,neden dişlandiğiniz belli oldu. Ofis ortami, diğer odadan ne kadar ses gelebilir ki? Toplanilsa bile, bir süre sonra millet dağiliyor çalişmak için.
Ve ciddiye alinmak istiyorsaniz, sağlam argüman sunun. Ramazani kendinizi daha mağdur göstermek için kullanmayin.
Amacım polemik yaratmak değildi kesinlikle. Ama tahammül seviyesinin sıfırlarda olduğunu bir kez daha gördüm forumda, üzüldüm. Ve dediğiniz gibi sanırım yanlış yerden girdim, hatamı had bildirme odaklı olarak değil de gerçekten anlamam için gösterdiğiniz için teşekkür ederim.Konunun Ramazan ayıyla alakası yok. Ramazan diye kimse kimseye farklı bir şekilde davranmak zorunda değil. Ancak iş yeri kuralları vardır, insanların birbirlerini rahatsız etmemesi sadece iş yerinde değil, her yerde önemlidir. Üstelik bu hareketler sizin çalışmanızı, konsantre olmanızı etkiliyorsa, elbette haklısınız. O zaman uyarırsınız, dinlemiyorlarsa gereken yere şikayetinizi yaparsınız, vs... Ancak konuya yanlış yerden giriyorsunuz. Sonuçta oruçlu olup olmamanız sadece sizi ilgilendiren, sizin yükümlülüğünüz olan, kimsenin size karşı ekstra bir sorumluluk geliştirmesine gerek olmayan bir konudur.
Polemik yaratmak için yazdığınızı düşünmemiştim ama bakış açınızın yanlış olduğunu düşündüm. Elbette insanların inançlarına karşı saygılı olmalıyız. Bana göre bu hakaret etmemek, dalga geçmemek, inancını yaşamasına engel olmamaktır. Size göreyse farklı olabilir. Bunları konuşabiliriz, birbirimizi anlamaya çalışabiliriz. Farklı düşünüyoruz diye birbirimizi yiyecek halimiz yok.Amacım polemik yaratmak değildi kesinlikle. Ama tahammül seviyesinin sıfırlarda olduğunu bir kez daha gördüm forumda, üzüldüm. Ve dediğiniz gibi sanırım yanlış yerden girdim, had bildirme odaklı yazsaydınız bu ayrıma varamayabilirdim, teşekkür ederim.
Ve evet saygı genele yayılması gereken, her zaman sahip olmamız gereken bir olgu ama bu ay inanan inandığı için, inanmayanlar da saygı duyduğu için ayrı bir öneme sahip benim için bu açıdan yazdım yoksa kimsenin bir şeyini sorgulamak haddime değil. tekrar teşekkürler yorumunuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?