yahu hakikaten RAMAZAN'da bile persormansınız düşmüyor..kadın ne dert yanmış siz nasıl çirkinleştirmişsiniz mevzuyu..Ramazanda insanların pek hali kalmaz eğer bahsettiği gibi ütopik bir sohbet ortamı varsa ,siz hiç BANKAMATİK memuru tabirini duymadınız mı hiç çalışmadığı tüm gün lak lak yapıp msasına bile geçmeyen insanlar maaş alıyor bu ülkede..
ve evet bir merkezin çevresinde dönen kalabalık bir güruh olur tüm kurum kuruluş özel sektör alanı onların etrafında döner..sevmedikleri ya da bir kere kendi çıkarlarına ters düşmüş biri varsa da ona hayatı çalışmadıkları o masa üstü sohbet alanlarında zindan ederler..
konu sahibine gelince..sabredeceksin bir sene kalmış baksana zaman su gibi akıyor..
ve evet yanlarına kar kalacak her yaptıkları zira yönetim değişmedikçe o cumhuriyetler hep ayakta duracaklar.
edit:bu arada bu ramazan lafına dellenenler bu kadar ayyuka çıkmayın kimse size laf etmemiş.
başka dine inanması bana ya da başkasına saygı duymayacağı anlamına mı geliyor? ayrıca konu bu değil, şunu yazarken ciddi misiniz gerçekten? çıkarımlarınıza cidden şaşkınım şuan.
Mune
konu başlığını değiştirme durumum var mı sayın Mod'um? Konuyu çekecekleri başka bir alan yaratacağımı bilsem koymazdım bu başlığı.
konu saygı olsa saygısızlık diye konu açardın ramazanda bile diye konu açarsan bunun anlamı başkalarını kendi dinine zorlamaktır. saygısızlığın dini, inancı olmaz biri saygısızsa saygısızdır sırf ramazan diye ekstra saygı bekleyemezsin. siz paskalya da saygı duyuyor musunuz insanlara?
Çok ağır parfüm kokusu, sabah sabah ayni odanin içinde buram buram kokan simitli poğaçalı kahvaltı yapılması, türk kahvesinin mis kokusuyla höpürdeterek içilmesinin verdiği rahatsızliğı anlarım.onda bile oruç tutmayan mutfakta kiyida kösede yiyeceğini yiyip içen arkadaşlara saygım sonsuzdur. ama gülüşmelerle ramazan başligını bağdaştıramadım.yani ramazanda gülünmez kahkaha atılmaz neşeli olunmaz mı?bence siz o insanlardan o kadar gıcık kapmışsınizki her hareketleri batar olmuş size.
Yan odadalarmış aynı odada değilsiniz ki amir rahatsız olmamış bu durumda size düşen duymazdan gelip işinizi yapmak
Olayın ramazanla da bi ilgisini göremedim
başka dine inanması bana ya da başkasına saygı duymayacağı anlamına mı geliyor? ayrıca konu bu değil, şunu yazarken ciddi misiniz gerçekten? çıkarımlarınıza cidden şaşkınım şuan.
Mune
konu başlığını değiştirme durumum var mı sayın Mod'um? Konuyu çekecekleri başka bir alan yaratacağımı bilsem koymazdım bu başlığı.