Bişey değil tatlım afiyet şifa olsunyarınki misafirlerim için kabaklı, nohutlu çorba ( senin tarifin sayesinde teşekkürler tekrardan ), biftek sarma ( nevreste' nin et yemekleri yarışmasındaki tarifi ama gül şeklindeki patatesi becerebileceğimi sanmıyorum denicem beceremezsem bifteğin yanına patates püresi yapcam ), zeytinyağlı biber dolması, mantarlı börek , ton balıklı salata, cacık tatlı olarak hazır baklava ikram edeceğim.
o değil de ben zeytinyağlılarda sıfırı tükettim aklıma bişey gelmiyor mesela cuma akşamı da misafirim gelecek ve ben zeytinyağlı olarak ne yapacağımı bilmiyorum kış olsa pırasa ıspanak bişeyler yapardım illa ki ama yaz olunca alternatifler azalıyor. dondurulmuş ıspanakla da zeytinyağlı pek güzel olmaz gibime geliyor denemedim hiç ama siz ne diyorsunuz ?
yarınki misafirlerim için kabaklı, nohutlu çorba ( senin tarifin sayesinde teşekkürler tekrardan ), biftek sarma ( nevreste' nin et yemekleri yarışmasındaki tarifi ama gül şeklindeki patatesi becerebileceğimi sanmıyorum denicem beceremezsem bifteğin yanına patates püresi yapcam ), zeytinyağlı biber dolması, mantarlı börek , ton balıklı salata, cacık tatlı olarak hazır baklava ikram edeceğim.
o değil de ben zeytinyağlılarda sıfırı tükettim aklıma bişey gelmiyor mesela cuma akşamı da misafirim gelecek ve ben zeytinyağlı olarak ne yapacağımı bilmiyorum kış olsa pırasa ıspanak bişeyler yapardım illa ki ama yaz olunca alternatifler azalıyor. dondurulmuş ıspanakla da zeytinyağlı pek güzel olmaz gibime geliyor denemedim hiç ama siz ne diyorsunuz ?
Yarın eşimin arkadaşları gelecek. Öğrenci oldukları için biraz işim kolay yani ev yemeği hasreti çektikleri için yemek aramayacaklardır(diye düşünüyorum) ben yeşil fasulye- fırında patatesli biberli tavuk- pirinç pilavı yapacağım. eşime baklava aldırdım. Salatası, yoğurdu hepsi tamamda çorba ne yapsam
Yarışmaya mı katılacaksınBenim misafir günüm beli oldu salıya inşalah foto cekebilirim
İlk aklımda oluşanlar
Çorba:
Beli değil
Ara sıçak
Lahana sarması
Mantıyı ( düşülünüyor )
Analı kızlı köfte
Ana yemek
Fırında patlıçan tava
Pilav
Tatlı
Süprüz olsun aklımdakini yaparsam eğer tarifini yazacağım
Yarışmaya mı katılacaksın
Evet o benide düşündürüyorKatılayımı ama foto işi zor biraz birde 20 kişilik hazırlanacak onların arasında foto çekersem beni deli zannederler
Evet o benide düşündürüyorBir poz verin deyip masayı çekelim
Ben de belki yarın misafir alabilirimArkadaşın eşi başka şehirde çalışıyor eğer gelecekse ve kimseye sözleri yoksa davet edeceğim
Canım eğer alabilirsemiyi fikir sen ne düşünüyorsun yemeğe benim menüm nasıl olur
Canım çok güzel olmuşCanım eğer alabilirsem
Çorba aş otu çorbası
Ara yemek
Mantı
Yaprak sarma
Hazır yufka ile tepsi böreği
Ana yemek
patlıcan (ne yapacağım kararsızım)
Tavuklu pilav
Salata
Tatlı
Güllaç olabilir:44:
Senin ki güzel canımBenim ki nasıl olur:26:Ara sıcaklara eklemem olabilir
Yani güveç olabilir,tava olabilir ,islim kebabı veya karnıyarık olabilir.Canım çok güzel olmuşpatlıcanda nasıl karasızsın:26: ne var aklında
Yani güveç olabilir,tava olabilir ,islim kebabı veya karnıyarık olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?