Ramazanda iftar davetleri için özel menüler

Bana kalısa güveç menüye daha uyğun olur gibi geldi :44:
Arkadaşı aradım yarın eşi geliyormuş ama sözleri varmışPazar dedim ben birilerini alacağım haber veririm dediBir dahada eşi gelmeyecekmiş ramazandaNasip bakalım gelirlerse yapacağım gelmezlerse ne yapayımBen de güveç ağır basıyor hem kolay olur

Anlaşılan senin canın misafir çekmiş üzülme kimse gelmezse ben gelirim hayırlısı tatlım
Evet ben genelde domatesli, salçalı yemekler arasına hep yoğurtlu bir çorba yaparım daha uygun oluyor

Evet canım bende öyle düşündün :44:sende benim gibisin hem lezzet hem renk uyunu olacak sofrada

Son düzenleme:
Anlaşılan senin canın misafir çekmiş üzülme kimse gelmezse ben gelirim hayırlısı tatlım

Evet canım bende öyle düşündün :44:sende benim gibisin hem lezzet hem renk uyunu olacak sofrada
Tabi istenmez mi yıllar oldu evime yemekli misafir gelmediğiGel beklerim
Evet uyum olmalı canım

Tabi istenmez mi yıllar oldu evime yemekli misafir gelmediğiGel beklerim
Evet uyum olmalı canım

Ahh yakın olsam seni bıktırırdım nevoş
Evet çok güzel birsey bende yerimde duramıyorum şu anda bıran önçe yapmak istiyorum yemekleri oda olur canım benim bi bura gel sen bensenin özlemini gideririm

Ahh yakın olsam seni bıktırırdım nevoş
Evet çok güzel birsey bende yerimde duramıyorum şu anda bıran önçe yapmak istiyorum yemekleri oda olur canım benim bi bura gel sen bensenin özlemini gideririm
Sağol canım
Rabbim nasip eder birgün oraya taşınırsam gel bıktır beni inşaallah

Son düzenleme:
Menümün ilk yemekleri oluştu
Tatlımı mantımı bu günden yaptım
Geriye. İçli Köftem onunda içini yaptım
Lahana sarmam çorbam
Patlıçan tavam ve pilavim yanına ek edçeklerim
var ama yetişdire bilirsem yazarım

Tatlım (süpriz )

Mantım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…