- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Dün geceki sahur yemeğimiz.Hamburger ekmeğinden kolay pizza.
![]()
Salataların günahı ne:)Normal salatadan daha çok seviyorum.Tavsiye ederim.Turşu salatası.
![]()
kızlar ellerinize sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Salataların günahı ne:)Normal salatadan daha çok seviyorum.Tavsiye ederim.Turşu salatası.
![]()
![]()
![]()
kızlar ellerinize sağlık
yine dokturmussun adraaaa
![]()
![]()
Adra bunu bende çok sık yaparım ama göbek kıvırcıkta eklerim büyük büyük doğrayarak içerisine harika oluyor değil mi![]()
Evet canım güzel olur.Ben de ekleyecektim ama evde yoktu.Çoban salatadan daha çok seviyorum.Damağıma hitap ediyor.![]()
Çoban salatasını normalde de pek sevmem kıvırcık mevsim salataları olabilir ama bu enfes şeyin yeri hep ayrıdır bende canım nasıl çekti şimdi![]()
Ya ne kadan az ne demezsin tamı tamına 6 saat ne kadan az Eki Görüntüle 1175350 çok açım kız bildiğin gibi değil![]()
Az de psikolojin düzelsin.Sabaha mı kaldın ne oldu.
![]()
Az az düzeldi şimdiakşam da çok yedim aslında yedikçe yediriyor demek ki
![]()
Çok yiyen daha çok acıkıyor.Bundan sonra dikkat edersin.![]()
Az yiyorum aslında hep az az bütün çeşitleri tadıyorum ve şişmiyorum bu Ramazan böyle ama dün gece abarttım krepten waffle denedik kardeşimle ah o waffle yaktı beni![]()
Krepten waffle çok yaratıcı.Hamur yediğin için çok acıktın işte.Yesesek ama yenmeden de olmuyor ki.
![]()
Çok güzeldi niye öyle diyorsun kişeker gibiydi hamuru kardeşim bulmuş
üzerine nutella sonra meyveler çikolata sosu meyveli sos al sana waffle
![]()
Gece onu yersen şimdi kedi gibi dolanıp durursun işte.![]()
çok güzeldi niye öyle diyorsun kişeker gibiydi hamuru kardeşim bulmuş
üzerine nutella sonra meyveler çikolata sosu meyveli sos al sana waffle
![]()