- 8 Haziran 2013
- 58.352
- 155.065
- 898
iki renkli puding nasıl olur :26: cevap için teşekkürler hepsi güzelBen cevap vereyim.
Revani,şekerpare,dondurmalı irmik tatlısı,şam tatlısı,Kıbrıs tatlısı,hazır baklavalık yufkadan baklava.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki renkli puding nasıl olur :26: cevap için teşekkürler hepsi güzelBen cevap vereyim.
Revani,şekerpare,dondurmalı irmik tatlısı,şam tatlısı,Kıbrıs tatlısı,hazır baklavalık yufkadan baklava.
Çok yerim dimi.O zaman katlanayım bari.
Evde hiç öyle kokmuyor yahu:)))
Siz ne güzel yapıyorsunuz.Yemekten sonra yürüyüş çok iyi gelir.Aslında burası sahil kesimi.Çıksak yürüsek ama bir tembellik çöküyor insana.![]()
valla hiç farkıda değilim harbi hep pirinç dolmayı sardım pilâvda kalsın tatlı olarak bende kadayıf yaparım olurmu yada sizin önerebileceğiniz tatlı varmı ,??
iki renkli puding nasıl olur :26: cevap için teşekkürler hepsi güzel![]()
Benim eşimde dışarıda bu kokuyu duyunca eve gelir gelmez kahve ister
Sizin oralar daha güzeldirBiz önce çıkınca sorun olmuyor galiba
Sonraya bıraksak tembel oluruz
![]()
tatlı olarak kadayıf çok güzel bence
puding , puding eklenerek yapılacak tatlılar örneğin kedili bisküvili , sütlü irmik helvası ,
etimek tatlısı, şekerpare , kalburabastı,
Saolun kızlar cevaplarınız için ikisinden birini yapcamOlur olur.Ramazanda herşey gider.Kulplara yap.Aralarına da bisküvi ufala mis gibi işte:)
Ama istemeyecek gibi değil ki.
Evet ben buranın en güzel yerinde yaşıyorum.Evde tembel olunuyor ister istemez.Boş mideye o kadar yemek girince ağırlık çöküyor:)
Çok şanslısınız![]()
Canım merhabanevreste hanım yarışmaya hangi bölümde konu açarak katılacağım iftar menüsü olarak ?
Saolun kızlar cevaplarınız için ikisinden birini yapcam![]()
Kadayıfı yaparsan kahve fincanıyla yap.Fincanın şeklini vererek şekil ver.İçine fındık veya ceviz koyup kapat ters çevir.Daha kolay olur.![]()
alt konu olarak birşey seçecekmiyim acaba yoksa direk yeni konu mu burdan ?![]()
Ben de öyle yapıyorum çok şık ve güzel oluyor![]()
Benim annemde hep öyle yaparEvet canım servisi de kolay olur.Hem de hazır gibi şekilli durur.
teşekkürler![]()
Benim annemde hep öyle yaparEvet servisi kolay oluyor
![]()
Güzelmiş sağol canımKadayıfı yaparsan kahve fincanıyla yap.Fincanın şeklini vererek şekil ver.İçine fındık veya ceviz koyup kapat ters çevir.Daha kolay olur.
Bunun gibi.
![]()
Kadayıfı yaparsan kahve fincanıyla yap.Fincanın şeklini vererek şekil ver.İçine fındık veya ceviz koyup kapat ters çevir.Daha kolay olur.
Bunun gibi.
![]()