- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 34
tel sehriye corbası
bamya
biber dolma
karpuz
![]()
bamyaya bayılırımmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tel sehriye corbası
bamya
biber dolma
karpuz
![]()
Eki Görüntüle 1187722
Kıbrıs tatlısını kızlar biraz değiştirdim üzerine krema yerine çikolata sosu koydum :) umarım güzel olmustur:44:
Eki Görüntüle 1187734
herkese hayırlı iftarlar..:125:
Allah oruçlarımızı kabul etsin.![]()
bamyaya bayılırımmmmmmeline ssağlık canım
bene bayılırım cnm pişiyolarr[/QUOTEsa
sana afiyet olsun canım bende alayımda markette bulursam yaparım en kısa zamanda![]()
Merhaba hepinize![]()
Sözlüm ve ailesi bize iftara gelecekler. Ne yapsak hiç bilemiyorum sizden fikir almaya geldim özellikle tatlı için hafif sütlü bir tatlı yapmak istiyorum ama bulamadım bu topikteki bayanlar tecrübeli o yüzden size danışayım dedim[/QUOT
sütlü irmikli tatlıı olablir istersen bilmiyorsan tarifini verebilirim çok hafif bir tatlı ve çok pratik bak böyle bişi ben üzerine kakolu pudingte döküyorum 2 renk oluyor süper hafif bir tat canım![]()
Nefis görünüyor ikisi de.Hele dolma.Ellerine sağlık.
Merhaba hepinize![]()
Sözlüm ve ailesi bize iftara gelecekler. Ne yapsak hiç bilemiyorum sizden fikir almaya geldim özellikle tatlı için hafif sütlü bir tatlı yapmak istiyorum ama bulamadım bu topikteki bayanlar tecrübeli o yüzden size danışayım dedim[/QUOT
sütlü irmikli tatlıı olablir istersen bilmiyorsan tarifini verebilirim çok hafif bir tatlı ve çok pratik bak böyle bişi ben üzerine kakolu pudingte döküyorum 2 renk oluyor süper hafif bir tat canım Eki Görüntüle 1187900
Ben alabiliriz tarifini.harika gözüküyor.:thumbup:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sebzeli tavuk çorba
Kiymali peynirli gözleme
Fellah köftesi
Salata
Komposto
Afiyet olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.