- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Teşekkürler canımCanım bunlar tek tek yapılmış ekmek arasında kıyma,soğan,biber,domates,salça var.Ekmeklerin arasına bu harç sürülüyor ,sonra bu şekil kesilip tek tek servis ediliyor..Sarmısaklı yoğurda batırılarak yeniyor Çok güzel oluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/589191-nevrestenin-mutfagi-339.html#post28408208 burda tarif var
Denemekte fayda var canımellerine saglık canım....sanırım biraz zahmetli bi tarif heralde....acaba bende yapabilir miyim acaba
Denemekte fayda var canımTavsiye ederim
Canım bu yapyığımı rahat 6-7 kişi yiyebilir..Sen de ekmekleri katlarını az yapabilirsin..Mesela ben bugün 12-13 kat yaptım sen de 3-4 kat yapabilirsinevetttt denicem canım....peki ben bunu iki kişilik yapabilir miyim acaba ....malum fazla yapınca yenmez diye korkuyorumda israf olmasın
Canım bu yapyığımı rahat 6-7 kişi yiyebilir..Sen de ekmekleri katlarını az yapabilirsin..Mesela ben bugün 12-13 kat yaptım sen de 3-4 kat yapabilirsinYada ekmekleri çok minik yapabilirsin.
Evet canım öyle yiyebildiğiniz kadar yaparsın kalan ekmekleri kahvaltıda veya başka bir şekilde yiyebilirsiniz.anladım canım....ekmeklerin katını az tutunca bizim için yeterli olucak....ayyyy tesekkür ederim canım...denicem bunu
Evet canım öyle yiyebildiğiniz kadar yaparsın kalan ekmekleri kahvaltıda veya başka bir şekilde yiyebilirsiniz.
Tabi ki canımpeki tekrar ısıtılabilir demi ekmekler...lezzeti bozulmaz sanırım:13:
Ellerinize sağlıkİftar menümüz;
Tavuk suyu çorbası
Etli bezelye
Domates ve biber soslu bulgur pilavı+tavuk
Cacık
Mevsim salata
Vee supangle vee meyve idi
Sahura ise;
Kahvaltılıklar
Tost ile saksuka olacak hazırlıklar başladı
Herkese bereketli sofralar, huzur sağlık dolu günler..
Selaaammm,bende yazim bari kusur kalmıyım:)
ben zeytinyağlı,taze naneli,bol domatesli kabak yemeği pişiriyorum şu anda.
yanına kavurmalı bulgur pilavı,cacık,göbek salata ve çorba olarakta kıymalı şehriye çorbası.
tatlı olarak biz her akşam eşimle 1 kg dondurmayı yuvarlıyoruz yatana kadar
birde dünden 3 tane kemalpaşam var,pay ederiz artık
Afiyet olsun herkese,Rabbim kabul etsin oruçlarınızı..
Biz oruç tutmuyoruz malesef,ilaçlarımızı kullanmaya başladık,bebiş gelirse artık seneye inşallah
Teşekkürler canım hoşgeldinNevoşumm süper olmuş başlığın senden beklerdim zaten böyle bir başlı ay hala tariflerini yazamadım hafta sonu oturucam blgisayarıma kopyalıcam. Biz karı koca oruç tutamıyoruz ama bende menü vereyim değişik değil ama.
Dün akşam karnıyarık yaptım
Bugüne yanına domatesli biberli bulgur pilavı
Cacık
Güllaç
Bayılırım güllaça ama geçen bir yerden aldık sırf hindistan cevizi basmışlar içine zaten şekerli tatlı bir de o içinde iyice baygın yapmış hiç güzel değildi bugün başka yerden alıcaz tatlılarını beğendiğimiz bir yer var ama evde yapılan güllaç tarifi bilen varsa tarifini versin eşim yemiyor güllaç kendime kadar alıyorum o yüzden evde denemedim ama misafir aldığımda evde denemek isterim şu hazır güllaç yufkalarıyla
Ellerine sağlık canımBir de pazar günü kaynanamlar gelecek diye yaptığım menüyü yazayım fikir olsun gerçi kaynanam rahatsızlanmış gelemediler bende yemeklerden onlara götürdüm.
Tavuk şnitzel
Zeytinyağlı bamya yemeği
Patates çanakları salatası
kek
Biz de aynı sebepten tutamıyoruz eşimle napalım Allah affetsin dediğin gibi inşallah seneye.. Rabbim yüzümüzü güldürsün.
Hayırlı iftarlarSahurda menemen+kahvaltılıklar vardı
Bugün iftara hazıra kaçtık yoruyor insanı hergün çeşit yapmak zaten fazlada yiyemiyoruz midemize oturuyor
Yüksük çorbası
Dolma biber
Hazır mantı
Yoğurt
Çikolatalı fransız keki
Afiyet olsun hayırlı iftarlar
Hayırlı iftarlarYoğurtlu çorba,
Köfte-patates oturtma,
Çoban salata
Vişne komposto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?