Evet geliyor hem heycanla bekliyorum hemde neler yapaçağız ne hazırlıklar olur diye düşünüyorum çok faydalı bi topiğ olmuş hepimize yardımcı olur. Menüleri merakla bekliyorumEki Görüntüle 750178
Merhaba
Ramazan geldi sayılır,hazırlıklar başladıBu güzel ay içinde iftar ve sahur için neler yapacağız Sofralarımızda neler olacak gelin birlikte paylaşalım Güzel bir ramazan geçirmemiz dilekleriyle
Evet geliyor hem heycanla bekliyorum hemde neler yapaçağız ne hazırlıklar olur diye düşünüyorum çok faydalı bi topiğ olmuş hepimize yardımcı olur. Menüleri merakla bekliyorumherkese hayırlı bereketli ramazanlar
Teşekkürler canımPaylaşımlarını bekliyorum
Büyük bir zevkle bende takip edeçeğim ve tabikide paylaşırım
merakla bekliyorumzaten derde düşmüşüm ne yapsam diye
Büyük bir zevkle bende takip edeçeğim ve tabikide paylaşırım
Teşekkürler canımBekliyorum :13:
bende ramazanla ilgili konu açmaya gelmiştim
eşim sahurda gözleme bazlama yer ekmek yemez
bazlamalar hazıryanınada kızartma kahvaltılık çay derken sahur menüsü hazır
Merhaba kızlarrrr
Öncelikle topikimiz hayırlı olsun. Bu ramazan müptelası olurum buranın
Ben de bu sene ilk kez yalnız başıma ramazan geçireceğim kara kara düşünüyorum ne yapsam diye. Bu sabah sahura kahvaltılık ayarlayacağım. Annem konserve menemen yapmıştı ondan koyarım yanına haşlama yumurta belki biraz patates düşünüyorum. Daha ne olsun değil mi
İftar için de etli nohut pilav yeşil salata ve ayran düşündüm. Çorba yenmiyor sıcakta hiç girmeyeceğim o taşın altına
Harmoni sen niye yalnizsin
Evlenmeden önce ki ramazanlari cok özlüyorum ben : )
Ablamlar yegenlerim cümbür cemaat bayagi kalabaliktik.
Simdi esimle bas basa olmanin da güzelliklerini yasiyorum.
Ama insaAllah en kisa zamanda bizde coluk cocuga karisirizda soframiza bereket ve nese gelir
Ben ailemden uzakta yaşıyorum maalesefsevdiceyimle de evlilik henüz belirsiz. zaten kendi ülkesinde şu an... en azından burada olsaydı birlikte geçirirdik ramazanı. Ben de çok özledim ailemle yaptığım iftarları. Geçen yıl da yurtta geçti zaten. İnşallah bu ramazan herşey güzel olur...
Aminnnn bu arada. Rabbim gönlünüze göre versin
sahurda
nohutlu pilavla, tavuk yemeği düşünüyorum. doyurucu olmalı. emziriyorum bakalım nasıl olacak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?