Ramazan'da Kilo verilir mi? Deneyip görelim..=)

stmanav

~eLiFİM~
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
268
106
merhaba; 79 kilo ile başladığım kilo verme serüvenimde ya ara verdim ya bıktım ya çok heveslendim ama bir türlü tam adapte olamadım. Bunda haftanın 3 günü şehir dışında olmamın çok büyük etkisi oldu .hiç bir mazeret kilo vermem gerektiği gerçeğini değiştirmiyor malesef.23 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var bu kilolarda doğumdan bana armağan =) şuan 70-71 kilo arasındayım istediğim .çok değil aslında bayrama kadar 67 kilo olmak istiyorum. nasıl yaparım onuda bilmiyorum.deneyip göreceğiz .sahurda kahvaltı türü yemeyi , iftarda çorba salata sebze yemeği gibi düşünüyorum.günde normalde 3 lt su ,içiyorum ramazanda bu ne olur bilemiyorum.inşallah pidenin mis kokusuna sıcaklığına aldanıp yemem :KK70:şaka bir yana beyaz ekmeği hayatımdan çıkartalı uzun zaman oldu,günde bir dilim tam tahıllı ekmek yetiyor.. egzersiz olarak iftardan 1saat sonra 45 dk yürüyüş ,yatmadan 20 dk trambolin düşünüyorum...

sahur ve iftar menülerimi eksiksiz paylaşacağım....inşallah bu bir ayı 3 - 3,5 kilo vermiş olarak bitiririm ...yada en kötü ihtimalle kilo almadan ..:)

kilomu sabah tartıp resim koyacğım...haftada bir güncelleyeceğim..

Kolay gelsin. Çok genç bir annesiniz maşallah.
Trambolin hani şu zıplama aleti mi?
Evinizde mi var?

Kolay gelsin. Çok genç bir annesiniz maşallah.
Trambolin hani şu zıplama aleti mi?
Evinizde mi var?

tesekkür ederim ...evet zıplanan alet ..evimde var..çok keyifli düşnürseniz tavsiye ederim..

18.06.2015 sahur tam tahıllı iki dilim ekmek lıgt peynir zeytin yesillik bir yumurta 3 bardak su..
iftarda dışarıdaydık ali nazik iki bardak ayran bol salata...

bugün sahurda bol yeşillikli omlet bir bardak kefir...3 bardak su..
perşmbe günü tartındığımda 70.9 kilo çıktım..gelecek haftada aynı gün tartınacağım...

yürüyüş yapamadım dışarıda olduğumuz için yatmadan 20 dk zıpladım... suyumu toplam 3 lt tamamladım..

X