Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden çorba yok ki?
çorba içseniz mideniz rahatlar iftarda...
şimdi çook canım cekti küçük bi kurabiye sekersiz sade kahwe![]()
canım ya, bazen benimde fındıklı,unlu kurabiye krizim tutuyor. böyle çayın yanında offf miss
günün birinde bende yiycemm ama o gün bugün değil diyorum.
bugün ne hikmetse çok halsiz kaldım. akşam gözüm çok açtı. gözümün aç olduğu zamanlarda en büyük kurtarıcım bol yeşil salata.
bu akşamki menüm: haşlama tavuk
bol yeşil salata
2 yk yoğurt
şimdide yeşilçayımı içiyorumm...
kızlar aynennnn =) 2 bardak suyla başladım, bi kase çorba içtim. bi kase de yoğurtlu salatamdan koydum kendime ama yarısında bıraktım =)
sonra da sindirmek için yürüyüşe çıktık babamla. güya hafif tempolu yürücektik, babam çok spor yapar da alışmış o kadar hızlı yürüdük ki bi de bizim buralar yokuş hep, eve geldiğimde kalbim güm güm yapıyodu =)
midem biraz daha inince leslie 4 mile super challange'a başlicam
şu bi türlü gitmeyen kilolar inatsa ben çok daha fazla inatımmm![]()
gündüz baya yedim şimdi hala aklımda dondurma var
ama yemicem bu akşam. yersem de yarın gündüz en azından yakarım
Sonradan aynı düşünceyle ekledim ben de çorbayı zaten :)
1,5 kepçe kadar tavuk çorbası içtim.
Hatta çok yedim psikolojisine girdim bugün yineAma sonradan 1 buçuk saatten fazla bir süre ayaktaydım.Bacakların açılıp kapatıldığı şu leslie hareketini yaptım ,kalçamı duvara vurdum ,hatta biraz da evde koştum
Rahatladım şimdi biraz
![]()
canım ya, bazen benimde fındıklı,unlu kurabiye krizim tutuyor. böyle çayın yanında offf miss
günün birinde bende yiycemm ama o gün bugün değil diyorum.
bugün ne hikmetse çok halsiz kaldım. akşam gözüm çok açtı. gözümün aç olduğu zamanlarda en büyük kurtarıcım bol yeşil salata.
bu akşamki menüm: haşlama tavuk
bol yeşil salata
2 yk yoğurt
şimdide yeşilçayımı içiyorumm...
Az once 30 dk'lık yürüyüşüme basladıım.Her gün 2-3 dk dahada fazlalaştırıcam.Baya ter attıım. Az sonra yesilcayımı iciiipp ciğ köfte yiceeeeeeemmm dürüm yerine marulla yiceem daha mantıklı heeeem![]()
Kızlar ramazan ayında regl dönemine nasıl beslenmeliyiz ? Öneriniz var mı ?