Arkadaşlar az önce uzanmıştım sanıyorumki uykuyada dalmak üzereydim telefonum çaldı biraz ani kalktım galiba gözüm karardı kapkara oldu herşey nefesim kesildi ama kendimdeyim düşmedim Allaha yalvardım Allahım çocuğum ben bayılırsam ne yapar nolur şifa ver diye.şükür kendime geldim fakat ayağa kalkınca hala başım dönüyor gibi çok korkuyorum neden bvöyle oldum .
az yediğimi düşünmeyin çünkü kesinlikle aç değilim susamadımda çok şükür.Ama çok korkuyorum bayılırsam yavrum ne yapar
sos derken yoğurdu mu kasdediyosunuz ?
Birde bamya yemelimiyim ?
Ankara için son bir saat .....
Bugün de geçti.Allah ım kabul eylesin oruçlarımızı.
Hımmm bu arada Pazartesiyi çok merak ediyorum...
Kim olacak acaba bu haftanın birincisi..:26:
canım ben 3 mil olanı yapıyorum 48 dak sanırım ..3 mmil weight loss walk
Maluum ramazan kapıya dayandı bayanlaar..Öncelikle sunu belirtmeliiym ki ramazanda hep kilo almısımdır .. Eee normal tabi ; sahurda acıkırım diye mideyi sonuna kadar doldur, iftarda acıktım diye hamur işlerine pidelere tatlılara dayaan sonra ay ben niye kilo aldım diye türlü türlü pismanlıklar .. Amaa artık bu ramazanın kilo almama degil kilo vvermemde yardımcı olması icin elimden geleni yapacagım ! Ve cok arastırdım ki ramazanda kilo vermek mümkün... Sizde benim gibi düsünüyorsanız gelin beraber yapalım . Yediklerimizi, ictiklerimizi, yaptıklarımızı , düsüncelerimizi, önerilerimizi paylasalım .
Canım
biz sana pazartesi mi kilolarımızı yazalım?
Canım
biz sana pazartesi mi kilolarımızı yazalım?
günaydin kizlar, sahur menümü yazayim
1dl ekmek
1 ka$ik pilav
1,5 kk peynir
1 domates
1.5 tatli ka$igi nutella
1 ka$ik sütlaç
kizlar adet dönemim yakla$iyor ve sahura kalkmamla tatli krizimin tutmasi bir oldututamamdim kendimi ve nutella yedim off
melis yorumlarin çok güzeldi, karpuzu fazla yemek yemeyim diye sofrada yemekle beraber yiyorum :)
kızlar sahur menümü bildiriyorum
1 salatalık
2 kk kadar peynir
2 yeşil zeytin
3 ceviz
2 ekmek dilimi kadar pide
2 fincan limonlu yeşil çay
1/2 lt su içebildim çünkü iftardan sonra çok içmiştim
şimdi plates yapıp yatıcam
günaydin kizlar, sahur menümü yazayim
1dl ekmek
1 ka$ik pilav
1,5 kk peynir
1 domates
1.5 tatli ka$igi nutella
1 ka$ik sütlaç
kizlar adet dönemim yakla$iyor ve sahura kalkmamla tatli krizimin tutmasi bir oldututamamdim kendimi ve nutella yedim off
melis yorumlarin çok güzeldi, karpuzu fazla yemek yemeyim diye sofrada yemekle beraber yiyorum :)
günaydın hanımlar,,,
Benim enerjiye ihtiyacı var hemde çok ........ eşim hasta ıkı kızım hasta hemde ateşle birlikte bende işten cık eve gıt cocuklar eşim iftar sofrası ertesı gunun yemegı cocukları uyut derken takat kalmıyor
İftar Menüm
1 adet zeytin
1 kase mercimek çorbası
3 tane köfte
1 yemek kaşığı pilav (köftenın yanında cok severım o yuzden tadımlık aldım)
bir parça pide
2-3 kasık salata
2-3 bardak su
9,30 da bu cok kotu işte 3 tane tulumba tatlısıdayanamadım
Sahurda
Nerdeyse uyanamıyorduk son anda kalktık kahvaltı hazırladım bıraz peynır 1 tatlı kasıgından daha az nutellayı cok kucuk bır pıdeye surdum yedım tabı bunuu yedım dıye yıne cok kucuk pıdeye bal surdum oda bır tatlı kasıgı kadardır (bu aralar acayıp tatlı ıstıyorum aslında donemımde bıttı ama bana cıdden enerjı verıyor ınsallah kılo olarak donmez) 1 tane kayısı ve bol su
Kızlar kusura bakmayın bısey sorucamda bıkac gundur tuvalete cıkamıyorum ve bu yuzden karnım cok sıs ekstra ne yapmam gerekir kayısı fılan yıyorum
bendede var bu sorun yeme düzeni değişti belkide ondan sanırım kayısı hoşafı yapmakta yarar var çok az şekerli tabiki.çözellikle sahurda yenmeli.
o zaman şöyle yap ben oğluma yapardım bebekken.3 ad siyah kayısıyı cezvede az suyla kaynat yumuşasın suyuıyla beraber ye.
yaa rainbow bende onu hiç şekersiz içemem tazesini yiyorum su ile birlikte ama ne fayda.bu gidişle kilo versem bile belli olmayacak ona sinir olucam
Günaydın arkadaşlar
Aklıma geldi yazayım yapılan araştırmalarda en doyurucu besin domates olduğu kanıtlanmış yani domates çok tok tutuyormuş.o yüzden sahurda mutlaka tüketmekte yarar var.Ve mutlaka süt için herkeste aynı etkimi olur bilmiyorum ama beni kesinlikle susatmıyor dün gecede içtim bakalım bu gün nasıl geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?