kızlar,
öncelikle 61 kiloyum ve en az 55 olmam gerekiyor. ilk başlarda ramazan gerçekten bir fırsat diye düşünmüştüm ama sonradan malesef olmuyor. 15-16 saat aç kalıyorsun çok fazla halsizlik başlıyor. bence ramazanda kilo vermeye çalışmak doğru değil, hem bedenen hem dinen.. hee ben demiyorum ki ne var ne yoksa süpürün indirin mideye... bu da yanlış aç kal kal sonra ye birden... bence sabit kiloda kalmak en önemlisi ramazanda kilo vermeye çalışmak değil.. çünkü sonradan çok farklı şeyler çıkabilir açlıktan bayılmak gibi... dinende hoş değil bence.. canının istediğini ye ama az ye formül bu ramazan için..
hepimizin fazla kiloları var vermeye çalıştıgımız ama ramazan kilo vermek için doğru bir zaman değil..
merhaba öncelikle.. kendi adıma konuşayım ben aç kalmıyorum mesela düzgün yiyorum ama ne var sadece yemeklerime dikkat ediyorum mesela iftarları çorba içtiysem arada 10 15 dakika bekliyorum daha sonra yemek yiyorum ki zaten doğru olanda bu sadece kilo vermek için değil sağlıklı olabilmek içinde.. bütün gün aç kalıp yemeklere saldırmak doğru değil..