Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

sağol canım ben bir ara onu yapmaya çalışmıştım tadı çok kötüydüü :KK43:((
Evet çok kötü. Daha önce yapmıştım . Dayanmıştım. Şimdi ismi bile midemi bulandırıyor. Küçük boy lahana aldım. Kereviz bulmadım. Soğan da 6 tane koymadim .2 tane koydum. Kendi suyunda pişirdim. Buzluğa attım. Her gün bir tane çıkarıp yiyeceğim. Sanırım 3 güne biter .

selam arkadaslar :)
iftar menum
iki kepce corba ( tarhana yine dun bitiremedim ziyan olmasin)
yogurtlu semizotu salatasi
doymazsam azicik barbunya iki kasik kadar
ekmek / pide yemem yine corbadan dolayi..
Sonrasinda sekersiz Turk kahvesi sade maden suyu
yatsidan sonra 30 dk yuruyus planladim insallah
donunce yesil cay ve uyumadan en az bir litre su icerimm.

Hayirli iftarlar hepimize :KK66:

Çok güzel menü spor da yaparsan on numara

Çok fazlam var:oops:
81 kg dan İsveç diyeti ile 76,5 ya düştüm. Bir haftadır dikkat ediyorum ama hala 76 civarı gidip geliyorum. 60 a düşmek istiyorum .:cry:
81 den iyi gelmişsin canım az daha sık dişini gidecek inşallah bazen duraklama oluyor ama 60ları göreceksin inanıyorum ben

Gelelim benim menüme

2 kepçe mercimek çorbası
Güveçte türlü yemeği yaptım ondan 1 tabak
Patlıcan ve kabak haşladım yoğurtladım 5 kaşık falan yedim ve 1 avuç kadar ekmek yedim

Dünden bugüne 900 gram vermişim valla çok sevindim tartıya çıkınca

Gelelim benim menüme

2 kepçe mercimek çorbası
Patlıcan ve kabak haşladım yoğurtladım 5 kaşık falan yedim ve 1 avuç kadar ekmek yedim

Cok guzel vermissin canim, bir gunde 900 gram cok motive edici, ben 400 bile gorsem cok seviniyorum

Geçmiş olsun kuzum çok az yiyorsun biraz protein al hem sporda yaptığın için az yersen halin kalmaz lütfen dikkat et kendine
sağol canım :KK200:bundan sonra daha çok dikkat edicem spor yaptığım için 100-200 kalori fazla yiycem yoksa spor falanda yapamıycam :KK43:

Evet çok kötü. Daha önce yapmıştım . Dayanmıştım. Şimdi ismi bile midemi bulandırıyor. Küçük boy lahana aldım. Kereviz bulmadım. Soğan da 6 tane koymadim .2 tane koydum. Kendi suyunda pişirdim. Buzluğa attım. Her gün bir tane çıkarıp yiyeceğim. Sanırım 3 güne biter .
inşallah işe yarar canım :))

Gelelim benim menüme

2 kepçe mercimek çorbası

super menu super eksi .. Bize guzel umut oldun canim ;)

Midem bulanarak yedim bir şeyler halsizliğim gitsindiye yanma yok ama acaba spor ağrısı falanmı :KK43:

Mide bulantısı var ama. Spor ağrısı bende de var :) ögleden sonra 3 4 saat uyudum yorgunluktan alt tarafı yarım saat yaptım:)))

Back
X