Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

bayanlar ek iş yapmak isteyen evde boş oturmayın öğrenciler ek gelir kazanmak isteyenler ayda 200-3000 tl arası kazanmak istiyorsanız mesaj ay atabilirsiniz

bayanlar ek iş yapmak isteyen evde boş oturmayın öğrenciler ek gelir kazanmak isteyenler ayda 200-3000 tl arası kazanmak istiyorsanız mesaj ay atabilirsiniz
Ek geliriniz olacak, şu kadar zengin olacaksınız, böyle para kazanacaksınız mesajları yasaktır.
Ürün reklamı, üün satışı, telefon, mail, facebook vb iletişim bilgisi paylaşmak, satış sitesi, blog linki, referans numarası vermek, gelin sizi de üye yapayım deyip alt kadro oluşturmak yasaktır.

Bugun kotu beslendim, yarin eksi goremicem kesin :KK43:

Sabah 1 haslanmis yumurta, 1 paket altinbasak, labne
Ogle yagsiz salata, 1 kase yogurt
Aksam 1 paket altinbasak, labne

2 filtre kahve, 1.5 litre su. Yarim kutu labne yemisimdir kesin, cok oldu

yarin icin sabirsizlaniyorum bakalim gitti mi kilolar. Bi hafifleme hissediyorum cok sukur.

iftar menumu yazayim canlarim
iki uc servis kasigi taze fasulye
salata
yogurt
iki hurma
dort bes cilek

bugun corba istemedi canim ekmek pide vs.ve tatli da yemem.Bol su sade kahve 30 dk yuruyus ve yesil cay. Plan bu bakalim hayirlisi..

Yuruyuse cikasim var ama hava cok sicak, artik gunes batmadan yurunmez, sicak basiyor :KK43: aksam olunca yurumek gelir umarim icimden, ayda yilda bir geliyo bu istek cunku :))
Neredesin? Hava sıcak.
Bugün burada yağmur vardı ben yürüyerek gidemedim ise . Haliyle dönüşte de araba bende olduğundan arabayla geldim.
İftardan sonra yürüyüşe çıkacağım.
İftar menum bolca yeşil salata. 1 kase yoğurt. Bir kac parça et haşlama.
Yatsı da dibek kahvesi içerim belki. Bol su.

Neredesin? Hava sıcak.
Bugün burada yağmur vardı ben yürüyerek gidemedim ise . Haliyle dönüşte de araba bende olduğundan arabayla geldim.
İftardan sonra yürüyüşe çıkacağım.
İftar menum bolca yeşil salata. 1 kase yoğurt. Bir kac parça et haşlama.
Yatsı da dibek kahvesi içerim belki. Bol su.
Istanbul. Hava su an 24 derece falan. Iki dk kopege tuvaletini yaptirmaya ciktim cok sicak valla

Kahvenin yaninda 1 paket eti form kirmizi meyveli biskuvi yedim biri beni durdursun :KK43: artik bir sey yemem ama durup dururken 300 gr arti gordum diye motivasyonum dustu, cok cabuk demoralize oluyorum :KK43:
Yanlış hatırlamıyorsam düzeltin. Sanki erkek arkadaşınız gelecekti.
Biraz daha sabredin . Zaten kilonuz benim hayalimdeki kilo.
Ama çok daha fit ve güzel olacaksınız.

Kahvenin yaninda 1 paket eti form kirmizi meyveli biskuvi yedim biri beni durdursun :KK43: artik bir sey yemem ama durup dururken 300 gr arti gordum diye motivasyonum dustu, cok cabuk demoralize oluyorum :KK43:

Sakiin :)) 300gr ne ki bir iki günde verirsin. Eti formmuş zaten bir kereden bir şey olmaz alt tarafı 130kalori. Tek yapacağın ertesi günü dengelemek. Bir arkadaşım 10 ay kadar sürede 40 kilo verdi. Spor yapsa süre kısalırdı da. Tek yaptığı 15 dk okula geliş ve 15 dk gidişte yürümek. Bide yemeğini azaltmıştı biraz. Püf noktasının da bir gün fazka yerse ertesi günü dengelemek olduğunu söylemişti. Ben de şu an bunu uyguluyorum bu yüzden motivasyonum düşmüyor. Sen de yarınki menünden 130kalorilik bir şeyi çıkarırsın olur biter. Bide sık tartılınca günden güne artılar da olabiliyor

Kızlar benim iftar menum şaştı. Bir kac kaşık pirinç pilavı, yarım şeftali, 1 ,2 çatal patlıcan kızartma :eek:
Sabah yuruyememistim bir saat yürüdüm geldim ama

Yok canım menün gayet iyi. Ben de bu tarz şeyler yiyorum. Önemli olan ölçülü yemek. Az bile yemişsin :)

Benim menümde bu akşam biraz et, 4 5 kaşık bulgur, bol salata, 1 adet mücver, 2 bardak ayran, 2ck bal, 1 kakaolu kayısı vardı mesela :) hepsi 480kalori tuttu. Ben de ipin ucu kaçmasın diye kalorisini hesaplıyorum

Şimdide bir şekersiz türk kahvesi

Back
X