Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Yanlış hatırlamıyorsam düzeltin. Sanki erkek arkadaşınız gelecekti.
Biraz daha sabredin . Zaten kilonuz benim hayalimdeki kilo.
Ama çok daha fit ve güzel olacaksınız.
Evet erkek arkadasim geliyor. Yarindan itibaren toparlicam insallah

Sakiin :)) 300gr ne ki bir iki günde verirsin. Eti formmuş zaten bir kereden bir şey olmaz alt tarafı 130kalori. Tek yapacağın ertesi günü dengelemek. Bir arkadaşım 10 ay kadar sürede 40 kilo verdi. Spor yapsa süre kısalırdı da. Tek yaptığı 15 dk okula geliş ve 15 dk gidişte yürümek. Bide yemeğini azaltmıştı biraz. Püf noktasının da bir gün fazka yerse ertesi günü dengelemek olduğunu söylemişti. Ben de şu an bunu uyguluyorum bu yüzden motivasyonum düşmüyor. Sen de yarınki menünden 130kalorilik bir şeyi çıkarırsın olur biter. Bide sık tartılınca günden güne artılar da olabiliyor
3 paket yedim farkli ogunlerde, 600 kalori ediyo hepsi :( ama yarindan itibaren toparlicam. 300 gr artiya moralim bozulmustu bi de bugun bunlari yiyince yarin da arti cikicam diye gerildim :)) ama ciksam bile toplamda 600 gr falan artim olur, onu da 1-2 gunde veririm zaten. Neyse ki borek tatli falan yemedim o yuzden rahatim biraz :)

Kızlar benim iftar menum şaştı. Bir kac kaşık pirinç pilavı, yarım şeftali, 1 ,2 çatal patlıcan kızartma :eek:
Sabah yuruyememistim bir saat yürüdüm geldim ama
Kizartma biraz kotu olmus ama 1 saat yuruyusle yakmissindir 1-2 catali bence. Ayrica 1-2 catalla kalmak buyuk basari bence iftar icin :)

Evet erkek arkadasim geliyor. Yarindan itibaren toparlicam insallah

3 paket yedim farkli ogunlerde, 600 kalori ediyo hepsi :KK43: ama yarindan itibaren toparlicam. 300 gr artiya moralim bozulmustu bi de bugun bunlari yiyince yarin da arti cikicam diye gerildim :)) ama ciksam bile toplamda 600 gr falan artim olur, onu da 1-2 gunde veririm zaten. Neyse ki borek tatli falan yemedim o yuzden rahatim biraz :)

Hmm 3 paket diye üzüldün sen:)
Zaten 7700kalori 1 kilo eder yani 600kaloriden ancak 78gr alırsın. Gerisi de heüz bağırsaklarda birikenler ya da ödemdir canım bişey olmaz. Sen bu akşam bi yeşil çay iç iyi gelir. Yarın 300gr artsa da bikaç güne düşer o

Midem ve bağırsaklarım biraz rahatsız ve hareketsiz diye 500kalorilik kuru meyve, meyve, yulaf ezmeli bir milkshake tarzı kafadan bir şey hazırladım az önce. Bugün hiç gr gitmeyecek bari ile yarasa:dondurma:

Yok canım menün gayet iyi. Ben de bu tarz şeyler yiyorum. Önemli olan ölçülü yemek. Az bile yemişsin :)
Bunlar menüm değil. Menünün haricinde kaçırdıklarım.:KK43:
Yarın telafi edeceğim. Temizliğe başlamam gerek. Bir de yarın pazardan ip alıp 15 dk ip atlamayı düşünüyorum.

sahur menum
yarim bardak ayran
yarim elma
bol maydanoz dereotu
domates salatalik
iki dilim kasar peyniri
alti adet yesil zeytin
bir yumurta haslanmis
bir yk kuru uzum
bir ceviz iki badem iki cig findik iki cig fistik dort bes kabak cekirdegi dort bes leblebi * saydim hepsini :)
bir ck bal
ve bir litre su...

Üye AdıYaşBaşlangıç kilosu1. Hafta2. Hafta3. Hafta4. HaftaBAYRAM
sedaasudesperateonesedefatalantemermoid_dElvankakaovanilya Edan18umut16ADACICEGIGREENELITONBLUEDREAMERASELCERENTROUISkMYSOUL SEVILAHSAKURA28VERAVERAsuveybeb
6864.565.558 6976.564.2
[/tr][td]sedaasu[/td] [td]desperateone[/td] [td]sedef[/td] [td]atalante[/td] [td]mermoid_d[/td] [ td] [tr]

[td]60.5[/td] [td]70[/td] [td]59[/td] [td]66[/td] [td]73.9[/td] [td]61[/td] [td]67[/td] [td]54[/td] [td]60.5[/td] [td]84[/td] [td]72.4[/td] [td]63.8[/td] /table]4[/tr]

Üye AdıYaşBaşlangıç kilosu1. Hafta2. Hafta3. Hafta4. HaftaBAYRAM
sedaasu
68 [td]desperateone
atalante
mermoid_d
Elvan
kakaovanilya
Edan18
umut16
ADACICEGI
GREENELITON
BLUEDREAMER
ASELCEREN
TROUIS
kMYSOUL
SEVILAH
SAKURA28
VERAVERA
suveybeb
[/td] [/td] [td][td][/td] 64.5[td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td]sedef[/td][/tr] [/td] [/td] [/td] [/td] [/td] [/td] [/td] [/td] [/td] [/td] [/td] [/td] [/td] [td] [/td] [tr]
[/tr]

Son düzenleme:
Back
X