Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım bugün miladimiz olsunCanım sıvı beslenmeye dayalı herşeyi evde yapacaksın hazır hiçbir şey kullanılmıyor. Meyve suyunu katı m. Sıkacağı dan gecirip içiyorsun çorbayı sebze çorbası olarak tuketiyorsun. Yağsız salcasiz. Ben sütle meyveyi Blender dan gecirip içiyorum. Aklıma gelenler bunlar. Ha bide ceviz
Canım sen ama doğum yapmışssın olur okadar korse tak işe yarıyor baya ben şimdi çorba içip spor yapıcam siz neyaptınız ?Benimde senin göbekten biraz daha fazla işte![]()
Belli bi hedefim yok su göbüs gitsin yeterCanım listeye ekledim seni sende mi 48 kilo olmak istiyorsun :)
Ben daha ikizlerle uğraştım şimdi uyudular ev toplayacağım çamaşır bulaşık derken yarı spor olcak koştur koştur:)Canım sen ama doğum yapmışssın olur okadar korse tak işe yarıyor baya ben şimdi çorba içip spor yapıcam siz neyaptınız ?
Sana da 48 diyelimBelli bi hedefim yok su göbüs gitsin yeter![]()
Bide benim ikizlerden kilom kalmadı bu kilolar oğlumdan eserCanım sen ama doğum yapmışssın olur okadar korse tak işe yarıyor baya ben şimdi çorba içip spor yapıcam siz neyaptınız ?
Sen neyaptın canım senin hedefin kaç yada başladınmı bugün ?Kizlar bende katilabilirmiyimm?
Tmm olurSana da 48 diyelim
Ne kadar verirsen
Ben yaklasik 6 aydir spor yapiyorum ama tarcindi yogurttu bunlara yeni basladim tabi bol bol suSen neyaptın canım senin hedefin kaç yada başladınmı bugün ?
Kardiomu yapıyorsunBen yaklasik 6 aydir spor yapiyorum ama tarcindi yogurttu bunlara yeni basladim tabi bol bol su
Başladınmı canım sende bugün ?Bu arada boy 1.62 kilo 69
Evet kosuda yapiyorum aksamlari isten erken ciktikca yani ne yapabildiysem kardesim spor egitmeni oncu oluyo saolsunKardiomu yapıyorsun
Eşim kahvaltı hazırlamış kiramadım . Zeytinyağlı omlet 1 yumurtadan Kıbrıs kutusu kadar peynir domates salatalık yedim ama akşam önemli olan onuda muzlu süt yapcamBaşladınmı canım sende bugün ?
Tamam sakın bozmayın kızlar eğer derseniz yapmadım anlarım sorun değilEşim kahvaltı hazırlamış kiramadım . Zeytinyağlı omlet 1 yumurtadan Kıbrıs kutusu kadar peynir domates salatalık yedim ama akşam önemli olan onuda muzlu süt yapcam
Canım yaparsak kendi iyiligimize sıvı diyetinde hem kendimi rahat hissediyorum. Hem aç kalmiyorum hemde sürekli eksilerdeyim. E haliyle insan mutlu oluyor boyleTamam sakın bozmayın kızlar eğer derseniz yapmadım anlarım sorun değil
Sen daha önce yapmışmıydın canımCanım yaparsak kendi iyiligimize sıvı diyetinde hem kendimi rahat hissediyorum. Hem aç kalmiyorum hemde sürekli eksilerdeyim. E haliyle insan mutlu oluyor boyle