Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Sen daha önce yapmışmıydın canım
Yaptım canım ama internette olanı değiştirdim ben meyve suyu değilde sütle meyveyi Blender dan geçirip içiyorum çorbaları sıkılmak için değişik yapıyorum hep sebze çorbası içmiyorum aradakiymali tarhana da yapıyorum. Ve bu haftayı kacamakli gecirmeme rağmen ilginç bir şekilde kilo almadim

Yaptım canım ama internette olanı değiştirdim ben meyve suyu değilde sütle meyveyi Blender dan geçirip içiyorum çorbaları sıkılmak için değişik yapıyorum hep sebze çorbası içmiyorum aradakiymali tarhana da yapıyorum. Ve bu haftayı kacamakli gecirmeme rağmen ilginç bir şekilde kilo almadim
Bende şimdi malzeme alıcam yapıcam öyle şeyler

Selam kizlar tarti gununuz ne zaman? Ben iki topige yaziyordum biri kapandi iki farkli tarti gunu olunca daha motive edici oluyor, tarti gununuz pazar degilse ben de katilmak istiyorum

Selam kizlar tarti gununuz ne zaman? Ben iki topige yaziyordum biri kapandi iki farkli tarti gunu olunca daha motive edici oluyor, tarti gununuz pazar degilse ben de katilmak istiyorum
Canım bizde tartı günü yok ben haftada bir tartılıyorum kafamıza göre sonuçları yazıcaz her gün

Nasıl gidiyor diyet ben muzlu süt içtim
Canım bugün resmen aç günüm yaa hani sabah atıştırdım dedim ya ondan beri bişey yiyemedim
ikizler canıma okudu
Oğluma yapıp koydum o kendi yedi
Şimdi de akşam yemeği yapıyorum gene yiyemiycek gibiyim
İkisi birden ağlıyo:(

Canım bizde tartı günü yok ben haftada bir tartılıyorum kafamıza göre sonuçları yazıcaz her gün
Ben de katilayim o zaman uygunsa. Su an 64.2yim ilk hedef bayramda 59.9da olsa 50leri gormek, uzun vadede de 50 kg. Kacamaklarla pek bir sorunum yok az yiyorum, tek problemim spor yapamamak. Haftada 2 ya da 3 gun 40-45 dk yuruyorum o da zorla :) 60 olunca spora salonuna yazilicam

Ben de katilayim o zaman uygunsa. Su an 64.2yim ilk hedef bayramda 59.9da olsa 50leri gormek, uzun vadede de 50 kg. Kacamaklarla pek bir sorunum yok az yiyorum, tek problemim spor yapamamak. Haftada 2 ya da 3 gun 40-45 dk yuruyorum o da zorla :) 60 olunca spora salonuna yazilicam
Spor bende de yok ama evde mekik falan yapabilir mısın
Ben öyle yapıyorum

Tadı nasıl oluyor bende şimdi markete gidicem ne almamı önerirsin
Özellikle çilek almanız öneririm hem kalorisi az hemde toksinleri atıyor. Sütle Blender dan geçirirsin. Sebze al sebze çorbası için portakal alabilirsin sıkıp suyunu içersin süt al canım yarım yağlı aklıma bunlar geldi bide hurma al tatlı krizlerin için tabiki bunlar benim onerilerim

Canım bugün resmen aç günüm yaa hani sabah atıştırdım dedim ya ondan beri bişey yiyemedim
ikizler canıma okudu
Oğluma yapıp koydum o kendi yedi
Şimdi de akşam yemeği yapıyorum gene yiyemiycek gibiyim
İkisi birden ağlıyo:KK43:
Okadar aç bırakma kendini canım

Canım senide ekliyorum ramazanın sonuna kadar en az 55 olmaloyız ama ona göre hedefimiz 48

Back
X