Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bozmadımda gözümün önünden mantı köfte patates kızartması kebab falan geçiyor:)))Kızlar neyaptınız bozmadınız değilmiiii ?
Yaptım canım ama internette olanı değiştirdim ben meyve suyu değilde sütle meyveyi Blender dan geçirip içiyorum çorbaları sıkılmak için değişik yapıyorum hep sebze çorbası içmiyorum aradakiymali tarhana da yapıyorum. Ve bu haftayı kacamakli gecirmeme rağmen ilginç bir şekilde kilo almadimSen daha önce yapmışmıydın canım
Bemde öyşe çok motiveyim değişik bir şekilde :)Bozmadımda gözümün önünden mantı köfte patates kızartması kebab falan geçiyor:)))
Şaka şaka çok iyiyim hatta çok enerjik diyebilirim
Bende şimdi malzeme alıcam yapıcam öyle şeylerYaptım canım ama internette olanı değiştirdim ben meyve suyu değilde sütle meyveyi Blender dan geçirip içiyorum çorbaları sıkılmak için değişik yapıyorum hep sebze çorbası içmiyorum aradakiymali tarhana da yapıyorum. Ve bu haftayı kacamakli gecirmeme rağmen ilginç bir şekilde kilo almadim
Böyle daha sağlıklı süt protein sonuçta yoğurda kayısı dugrayip yiyorum tarçınlı süt içiyorum sporsuz haftalık 1.5 2 kilo verdimBende şimdi malzeme alıcam yapıcam öyle şeyler
Kendinmi yaptın canımNasıl gidiyor diyet ben muzlu süt içtim
Canım bizde tartı günü yok ben haftada bir tartılıyorum kafamıza göre sonuçları yazıcaz her günSelam kizlar tarti gununuz ne zaman? Ben iki topige yaziyordum biri kapandi iki farkli tarti gunu olunca daha motive edici oluyor, tarti gununuz pazar degilse ben de katilmak istiyorum
Hiç bir şeyi hazır kullanmıyorum canım hepsini kendim yapıyorumKendinmi yaptın canım
Tadı nasıl oluyor bende şimdi markete gidicem ne almamı önerirsinHiç bir şeyi hazır kullanmıyorum canım hepsini kendim yapıyorum
Canım bugün resmen aç günüm yaa hani sabah atıştırdım dedim ya ondan beri bişey yiyemedimNasıl gidiyor diyet ben muzlu süt içtim
Hazır muzlu süt gibi olmuyor tadı ama en azından ne içtiğini biliyorsunHiç bir şeyi hazır kullanmıyorum canım hepsini kendim yapıyorum
Ben de katilayim o zaman uygunsa. Su an 64.2yim ilk hedef bayramda 59.9da olsa 50leri gormek, uzun vadede de 50 kg. Kacamaklarla pek bir sorunum yok az yiyorum, tek problemim spor yapamamak. Haftada 2 ya da 3 gun 40-45 dk yuruyorum o da zorla :) 60 olunca spora salonuna yazilicamCanım bizde tartı günü yok ben haftada bir tartılıyorum kafamıza göre sonuçları yazıcaz her gün
Spor bende de yok ama evde mekik falan yapabilir mısınBen de katilayim o zaman uygunsa. Su an 64.2yim ilk hedef bayramda 59.9da olsa 50leri gormek, uzun vadede de 50 kg. Kacamaklarla pek bir sorunum yok az yiyorum, tek problemim spor yapamamak. Haftada 2 ya da 3 gun 40-45 dk yuruyorum o da zorla :) 60 olunca spora salonuna yazilicam
Özellikle çilek almanız öneririm hem kalorisi az hemde toksinleri atıyor. Sütle Blender dan geçirirsin. Sebze al sebze çorbası için portakal alabilirsin sıkıp suyunu içersin süt al canım yarım yağlı aklıma bunlar geldi bide hurma al tatlı krizlerin için tabiki bunlar benim onerilerimTadı nasıl oluyor bende şimdi markete gidicem ne almamı önerirsin
Okadar aç bırakma kendini canımCanım bugün resmen aç günüm yaa hani sabah atıştırdım dedim ya ondan beri bişey yiyemedim
ikizler canıma okudu
Oğluma yapıp koydum o kendi yedi
Şimdi de akşam yemeği yapıyorum gene yiyemiycek gibiyim
İkisi birden ağlıyo![]()
Canım senide ekliyorum ramazanın sonuna kadar en az 55 olmaloyız ama ona göre hedefimiz 48Ben de katilayim o zaman uygunsa. Su an 64.2yim ilk hedef bayramda 59.9da olsa 50leri gormek, uzun vadede de 50 kg. Kacamaklarla pek bir sorunum yok az yiyorum, tek problemim spor yapamamak. Haftada 2 ya da 3 gun 40-45 dk yuruyorum o da zorla :) 60 olunca spora salonuna yazilicam