Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Üye AdıBaşlangıç1. hafta2. hafta3. haftaBayram:KK73:sedasu68kg????
DESPERATEONE64.5kg????
SEDEF65.5kg????
SÜVEYBE1363.8kg62,6kg[ /td]
[td]?
??
ATALENTE58kg????
ELVAN76,5kg75.1kg???
MERMAİD_d69kg????
KAKAOVANİLYA64.2kg????
EDAN1860.6kg????
DESPERATEONE64.5kg????
UMUT1670kg????
ADAÇİÇEĞİ59kg????
GREENELİTON66kg????
Bluedreamer0273.9kg????
ASELCEREN69kg58.6???
TROLLİS67kg????
MYSOUL54kg????
SEVİLAH60.5kg????
SAKURA2884kg????
VERAVERA72.3kg????

[tr]

[/td] [td]

[/td][/td][/tr]
[tr][td][td][/td][/td][/tr]

Allahım yaa ben burda tatlı yememek için savaşırken özsüt siteye reklam vermiş yarın da oğlumun doğum günü ne yapsam ki iftarı pastayla açsam hiç yemek yemesem Feministka Feministka kalori hesabina göre nasıl olur çorba ve pasta :silah:

Ne corbası peki
Hesaplayayım sana:)

kızlar yarın kilo bildirimi ama geçen haftaki kilolar güncellenmemiş hatırlamıyorum yazmıştım ama

Sedef yarın yeniden düzenleyip ilk sayfaya koyacak sanırım

Kızlar kilo bildirimi yaparken 2 hafta da toplamda kaç kilo verdiğimizi de yazalım mı? Herkesin ilk kilosunu akılda tutmak veya ilk sayfadan bakmak zor oluyor.

aynen öyle canım azimli ol ve hep kilo verdiğinde ne kadar sağlıklı ve enerjik olacağını düşün ve tabi giyeceğin güzel kıyafetleri :) ne kadar fazlan var
Hep eski kiyafetlere sigmayi hayal ediyorum birde oğlum büyüyünce annem sisko demesin annesini begensin :süslü:inşallah hep beraber gitsin kilolarimiz 11 kilo fazlam vardı suan 7 kilo kaldı 55 olsam ilk yeter sonra 53 e ulasirim

Ben başlangıç: 76,5 kg
1. hafta : 75,1kg
2. Hafta : 73,6 kg
Toplam: 2,9 kg
Aslında beğenmedim. İsveç ile 6 kg verdim ve daha spor yapmadan.
3 hafta geçti İsveç üzerinden ve daha az kalori alıp daha çok spor yapmama rağmen 3 kilo

Haftasonu misafir var iftara yediklerime dikkat edicem ama spor yapamam, temizlik , yemek hazırlığı, misafire hizmet spor sayılır heralde :işsiz:

Back
X