Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Ben bugün cok erken cıktım evden. Akşsmda iftara ancak dönerim o yüzden yarın tartılabilirim

iyi akşamlar kızlar. menüm; sabah 2 haşlanmış yumurta, filtre kahve. öğle haşlanmış 2 kabak, 1 brüksel lahanası, yoğurt. akşam limonlu ve azıcık tuzlu 1.5 havuç, 1 salatalık, maydanoz, semizotu, yoğurt. 2-3 kupa kahve, 1.5 litre su. bu menüyle yarın 200 gram eksi çıkarım di mi kızlar, 60.9u görmek istiyorum :dondurma:

iyi akşamlar kızlar. menüm; sabah 2 haşlanmış yumurta, filtre kahve. öğle haşlanmış 2 kabak, 1 brüksel lahanası, yoğurt. akşam limonlu ve azıcık tuzlu 1.5 havuç, 1 salatalık, maydanoz, semizotu, yoğurt. 2-3 kupa kahve, 1.5 litre su. bu menüyle yarın 200 gram eksi çıkarım di mi kızlar, 60.9u görmek istiyorum :dondurma:
canim masallah cok guzel menu saglikli sekilde kilo verirsin insallah. 200 gram eksi az bile bu iradeye ;)

Iftara kayinvalideme davetliyiz. Kendimi tutamamaktan cook korkuyorum :KK35:
Nefis yemek yapar kendisi , yedirmeyi cok sever , beni de sever uzmek istemiyorum. Elimden geldigince saflanicam sofrada .Caktirmadan az yiycem bakalim nasil olcaksa. :110:
nasıl geçti kayınvalide iftarı :KK17:

Back
X