- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim masallah cok guzel menu saglikli sekilde kilo verirsin insallah. 200 gram eksi az bile bu iradeyeiyi akşamlar kızlar. menüm; sabah 2 haşlanmış yumurta, filtre kahve. öğle haşlanmış 2 kabak, 1 brüksel lahanası, yoğurt. akşam limonlu ve azıcık tuzlu 1.5 havuç, 1 salatalık, maydanoz, semizotu, yoğurt. 2-3 kupa kahve, 1.5 litre su. bu menüyle yarın 200 gram eksi çıkarım di mi kızlar, 60.9u görmek istiyorum![]()
çok güzel vermişsin, ben bir hafta 1 kg versem diğer hafta 200-300 gr veriyorum anca :))
canim yeme duzenim cok degisti Ramazan vesilesi ile yoksa bende boyle vermemistim hic. Fazla yiyemiyorum. Emek pide pilav ve tatli yemiyorum hic .çok güzel vermişsin, ben bir hafta 1 kg versem diğer hafta 200-300 gr veriyorum anca :))
arkadaşlar güncel kilom 81.2
iftar menüm kahvaltılık pikniğe gidiyoruz hepinize hayırlı iftarlar
Kızlar 61.0 geldim 60 ı görmek istiyordum ama bir kaç güne görürüm inşallah
yarın görürüz canım inşallahKızlar 61.0 geldim 60 ı görmek istiyordum ama bir kaç güne görürüm inşallah
inşallah canımyarın görürüz canım inşallah
oğlun kaç yaşında canımKüçük kuzum uyandı kucağında bebekle walk walk walk
nasıl geçti kayınvalide iftarıIftara kayinvalideme davetliyiz. Kendimi tutamamaktan cook korkuyorum
Nefis yemek yapar kendisi , yedirmeyi cok sever , beni de sever uzmek istemiyorum. Elimden geldigince saflanicam sofrada .Caktirmadan az yiycem bakalim nasil olcaksa.![]()