Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

bu hafta pek iyi geçmedi gibi sanki çoğumuz için :KK43: sakura28 sakura28
Ben hastayım. Ne spor ne diyet. eşim güçsüz düştün ye kendine gel. Annem ye ki çocuklara bakasın yoksa çocuklarına kim bakacaktan girdi ? Kardeşimin görümcesi ben diyet yaptım aynı senin gibi zayıfladım. Tiroit hastası oldum. Hızlı kilo verme vs vs derken ben 3 gündür baya cozuttum. Menülerimi o yüzden yazamıyorumo_O
57dk yuruyusumu yaptim geldim, insallah yarin arti cikmam, sabit cikarim
ben olsam 1 saate yuvarlarım onu.:olamaz:
vienetta yedim .. Bu ara cozuttum ben :KK53:
Dagildim toparliyacagima daha da sapitiyorum. Hayirlisi bakalim
ya nazar mı değdi bize ya.

Kalori kalori hesapla gram gram ver, bir çatal tatlı ye kilo kilo al :KK12:

O tatlıyı yiyebilmek için hesaplıyorum ya:KK45:
Tahmini biliyorum artık çünkü ne kadar yiyeceğimi :)
Ama 1200ü de aşmamam gerekiyor
Aşmadan istediğim gibi yiyorum:KK45:
Tatlı yemeden ortalama 500, yeyince de 800 falan ediyor

Aslında böyle yapmadan daha cok kilo veririm ama sonra hiç yemeyince diyeti bırakıp iki üç katını yiyorumo_O
Ama olsun yine de 1.5 ayda 6.5 kilo gitti
Kalori yöntemiyle kontrollü yeyince daha rahat kilo veriyorum

Son düzenleme:
Ben hastayım. Ne spor ne diyet. eşim güçsüz düştün ye kendine gel. Annem ye ki çocuklara bakasın yoksa çocuklarına kim bakacaktan girdi ? Kardeşimin görümcesi ben diyet yaptım aynı senin gibi zayıfladım. Tiroit hastası oldum. Hızlı kilo verme vs vs derken ben 3 gündür baya cozuttum. Menülerimi o yüzden yazamıyorumo_O

ben olsam 1 saate yuvarlarım onu.:olamaz:

ya nazar mı değdi bize ya.
O tatlıyı yiyebilmek için hesaplıyorum ya:KK45:
Tahmini biliyorum artık çünkü ne kadar yiyeceğimi :)
Ama 1200ü de aşmamam gerekiyor
Aşmadan istediğim gibi yiyorum:KK45:
Tatlı yemeden ortalama 500, yeyince de 800 falan ediyor

Aslında böyle yapmadan daha cok kilo veririm ama sonra hiç yemeyince diyeti bırakıp iki üç katını yiyorumo_O
Ama olsun yine de 1.5 ayda 6.5 kilo gitti
Kalori yöntemiyle kontrollü yeyince daha rahat kilo veriyorum
Haklısın bende çikolata yemeden duramazdim ama mecburen işte görsellik arti sağlık için. Arada bende kendi yaptığım tatlilardan azıcık yiyorum bazende dondurma sadece. Ama bu yaz bitmeden istediğim kiloda olmalıyım kocam dalga geçiyor Rambo gibi benzetmelerde bulunuyor sıkıldım artık. ..

Haklısın bende çikolata yemeden duramazdim ama mecburen işte görsellik arti sağlık için. Arada bende kendi yaptığım tatlilardan azıcık yiyorum bazende dondurma sadece. Ama bu yaz bitmeden istediğim kiloda olmalıyım kocam dalga geçiyor Rambo gibi benzetmelerde bulunuyor sıkıldım artık. ..
Sanki kilon düşüktü yani bana göre

Gunaydin kizlar. Herkese kacamaksiz bi gun diliyorum. Ben guzel bi baslangic yaptim gune, 20dk kopegimle yurudum tuvalet fasli icin, sonra bir cay bardagi sut iki haslanmis yumurta ve filtre kahve. Dunku pasta kacamagindan sonra kilom sabit cikti, arti ciksam moralim bozulcakti iyi ki yuruyus yapmisim aksam.

bence gayet iyi iftar için. ben asla o kadarla kalamazdım, gözüm doymuyor çünkü :KK48: oruç tutsam kesin çok kilo alırdım ramazanda
Gözümün önünden neler geciyorda işte mecbur. Cekmeceyi açıyorum abur cubur dolu offf Nescafe yanına ye :KK53: ama no no nooo:sinirli: small beden olup süslü puslu giyinecegim

Aslında ilk haftalar sadece 2kez yemiştim de şu malum gün geldi gecti ama hala başlamadığından aklım fikrim tatlıda:) kaloriyi ayarlasam bile sağlıksız sonuçta.

Bi 59u göremedik yaa:KK62:

Gözümün önünden neler geciyorda işte mecbur. Cekmeceyi açıyorum abur cubur dolu offf Nescafe yanına ye :KK53: ama no no nooo:sinirli: small beden olup süslü puslu giyinecegim

ara sıra internetten bakınıyorum ben şu an giyemediğim modellere, güzel gaza getiriyor insanı :))

Aslında ilk haftalar sadece 2kez yemiştim de şu malum gün geldi gecti ama hala başlamadığından aklım fikrim tatlıda:) kaloriyi ayarlasam bile sağlıksız sonuçta.

Bi 59u göremedik yaa:KK62:

aynen yaa çok sinir bir durum :( senin kilon 60.5 civarlarında mıydı?

Back
X