Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

günaydın kızlar herkese bugün hepimiz ilk günkü heyecanımızla devam edelim inşallah. unutmayalım ki hepimizin hayalleri var Z zencefiltarcin nerelerdesin senin vereceğin motivelere ihtiyaç var. grup biraz dağılmış ama toparlanabiliriz . haydi kızlar hayat bizi bekliyor ...
Sorun yok cnm ya cok dagilmadik cok sukur. Arada sapitmalar oluyor ama hemen duzeltiyoruz ardindan. Rotadan ayrilan yok aramizda yani " amannn ben biraktim" demiyoruz yine de gayretteyiz.
Bakalim sonuclari gorecegiz yakinda..Insallah hepimiz icin diledigimiz gibi olur.

Ben small hayal edemiyorum . 48 den 44 de indim ancak 40 beden hayal ediyorum
Yaz boyunca dikkat edeceğim. Okullar açılınca şöyle salinacagim tabi grup dağılmazsa
Tatlim zor olani basarmissin kilo verebilmissin. Simdi kilo verdikce daha da azimlenirsin. Ben senden 38 umit ediyorum insallah.

Yaz boyunca dikkat edeceğim. Okullar açılınca şöyle salinacagim tabi grup dağılmazsa
small giymek o kadar da zor değil canım, inan giyebilirsin. ben 1.65 boy 61 kiloyla kumaş ya da havuç pantolonları small alıyorum, lycralı kotları 36 beden alıyorum (çok hafif çekiştirerek giriyorum içine) ve zayıf değilim boyuma göre 10 kiloya yakın fazlam var, ayrıca bel bölgem de kalın, göbeğim de var. o yüzden 38e çok çok rahat düşersin merak etme, birazcık sıkarsan da 36 olur :)

60ı ucundan görmek için hafif yedim bugün :) yarın da göremezsem 60'ı deliricem :kızgın:

sabah 1 çay bardağı süt, 2 haşlanmış yumurta, az sütlü filtre kahve
ara az sütlü filtre kahve, 1 salatalık
öğle 1 kase yoğurt, 2 haşlanmış kabak
ara az sütlü fitre kahve, 1 salatalık, 1 çay bardağı süt
akşam 1 kase yoğurt 1 haşlanmış kabak, biraz semizotu.

1.5 litre su. 3'e tamamlamaya çalışıcam. güneş batınca yürüyüşe çıkarım belki.

small giymek o kadar da zor değil canım, inan giyebilirsin. ben 1.65 boy 61 kiloyla kumaş ya da havuç pantolonları small alıyorum, lycralı kotları 36 beden alıyorum (çok hafif çekiştirerek giriyorum içine) ve zayıf değilim boyuma göre 10 kiloya yakın fazlam var, ayrıca bel bölgem de kalın, göbeğim de var. o yüzden 38e çok çok rahat düşersin merak etme, birazcık sıkarsan da 36 olur :)
Sağol canım. Çocukluğum çok zayıftı. Ama ortaokuldan sonra hep taşkın olmasa da şişmandım . Gençkızken bile 40 -42 giyordum:halay:
Benimkisi öğrenilmis çaresizlik.
İlk doğumdan sonra 59 kiloya düşmüştüm. 38 beden giydim. Polikistiköver durumu var bende. Zayıflayınca hormonlar düzeldi. Hamile kaldım :olamaz:
Görüp göreceğim tek 38 o oldu.

Sağol canım. Çocukluğum çok zayıftı. Ama ortaokuldan sonra hep taşkın olmasa da şişmandım . Gençkızken bile 40 -42 giyordum:halay:
İlk doğumdan sonra 59 kiloya düşmüştüm. 38 beden giydim. Polikistiköver durumu var bende. Zayıflayınca hormonlar düzeldi. Hamile kaldım :olamaz:
bence kilo verdikçe ve verebildiğini gördükçe 38e düşersin. insanın zayıfladıkça zayıflayası geliyor çünkü yapabildiğini görüp kendine olan güvenin artıyor. hedefin 38 beden olsun bence :)

arkadaslar kacamaklar her zaman olabilir ama hedeften sasmamak lazim azimli olun ve devam edin. gecen sene 46 beden bir pantolona girmek icin ugrastigim magazadan 38 beden bir pantolon alarak ciktim bugün. evet insanin zayifladikca aynaya bakip kendini begenmeye basladikca dahada zayiflayasi geliyor:spor:

aynen yaa çok sinir bir durum :KK43: senin kilon 60.5 civarlarında mıydı?

Evet canım dün öyleydi

Aman dağılmayalım hedeflere ulaşana kadar :) boyle en azından buraya yazacağımız için ona göre de davranıyoruz

Inşallah tekrar görürsün hayal ettiğin gibi olsun

arkadaslar kacamaklar her zaman olabilir ama hedeften sasmamak lazim azimli olun ve devam edin. gecen sene 46 beden bir pantolona girmek icin ugrastigim magazadan 38 beden bir pantolon alarak ciktim bugün. evet insanin zayifladikca aynaya bakip kendini begenmeye basladikca dahada zayiflayasi geliyor:spor:
canim harikasin tebrik ediyorum seni ... Iste bunlari okumak istiyoruz burada :51:
Darisi basimiza insallah.. Ben 40 beden giyiyorum. 38 hedef..Ancak oyle zar zor degil rahat rahat girmek istiyorum kiyafetlere.

İyi akşamlar herkeze kızlaaar bende zayıflamak istiyorum baya kilolar almaya başladım zayıflayanlarınız oruç tutarken ne yiyorsunuz nelere dikkat ediyosunuz ..?

1.63 boy 70 kilo tombiş yanaklarım var...60 kilo olsam bile yeter , ben hemen vereyim kiloları çabuk olsunlardanım :D

Back
X