Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence idealIftar da 1 kepçe kurufasulye 2 yk pirinç pilavı ve salata yesem çok mu olur, çoksa menüyü azalticam
Sorun yok cnm ya cok dagilmadik cok sukur. Arada sapitmalar oluyor ama hemen duzeltiyoruz ardindan. Rotadan ayrilan yok aramizda yani " amannn ben biraktim" demiyoruz yine de gayretteyiz.günaydın kızlar herkese bugün hepimiz ilk günkü heyecanımızla devam edelim inşallah. unutmayalım ki hepimizin hayalleri var Z zencefiltarcin nerelerdesin senin vereceğin motivelere ihtiyaç var. grup biraz dağılmış ama toparlanabiliriz . haydi kızlar hayat bizi bekliyor ...
Tatlim zor olani basarmissin kilo verebilmissin. Simdi kilo verdikce daha da azimlenirsin. Ben senden 38 umit ediyorum insallah.Ben small hayal edemiyorum . 48 den 44 de indim ancak 40 beden hayal ediyorum
Yaz boyunca dikkat edeceğim. Okullar açılınca şöyle salinacagim tabi grup dağılmazsa
small giymek o kadar da zor değil canım, inan giyebilirsin. ben 1.65 boy 61 kiloyla kumaş ya da havuç pantolonları small alıyorum, lycralı kotları 36 beden alıyorum (çok hafif çekiştirerek giriyorum içine) ve zayıf değilim boyuma göre 10 kiloya yakın fazlam var, ayrıca bel bölgem de kalın, göbeğim de var. o yüzden 38e çok çok rahat düşersin merak etme, birazcık sıkarsan da 36 olur :)Ben small hayal edemiyorum . 48 den 44 de indim ancak 40 beden hayal ediyorum
Yaz boyunca dikkat edeceğim. Okullar açılınca şöyle salinacagim tabi grup dağılmazsa
inşallah görürsün 68'i ucundan da olsa. güzel haberlerini bekliyorum :)iftar menum ;
bir kepce tarhana corba
bir karniyarik
bir kase cacik
karpuz
simdi yuzmeye gidiyorum .. Gelince tartilacagim yeter artik 69 ..
Sağol canım. Çocukluğum çok zayıftı. Ama ortaokuldan sonra hep taşkın olmasa da şişmandım . Gençkızken bile 40 -42 giyordumsmall giymek o kadar da zor değil canım, inan giyebilirsin. ben 1.65 boy 61 kiloyla kumaş ya da havuç pantolonları small alıyorum, lycralı kotları 36 beden alıyorum (çok hafif çekiştirerek giriyorum içine) ve zayıf değilim boyuma göre 10 kiloya yakın fazlam var, ayrıca bel bölgem de kalın, göbeğim de var. o yüzden 38e çok çok rahat düşersin merak etme, birazcık sıkarsan da 36 olur :)
bence kilo verdikçe ve verebildiğini gördükçe 38e düşersin. insanın zayıfladıkça zayıflayası geliyor çünkü yapabildiğini görüp kendine olan güvenin artıyor. hedefin 38 beden olsun bence :)Sağol canım. Çocukluğum çok zayıftı. Ama ortaokuldan sonra hep taşkın olmasa da şişmandım . Gençkızken bile 40 -42 giyordum
Benimkisi öğrenilmis çaresizlik.
İlk doğumdan sonra 59 kiloya düşmüştüm. 38 beden giydim. Polikistiköver durumu var bende. Zayıflayınca hormonlar düzeldi. Hamile kaldım
Görüp göreceğim tek 38 o oldu.
aynen yaa çok sinir bir durumsenin kilon 60.5 civarlarında mıydı?
Ben small hayal edemiyorum . 48 den 44 de indim ancak 40 beden hayal ediyorum
Inşallah tekrar görürsün hayal ettiğin gibi olsunSağol canım. Çocukluğum çok zayıftı. Ama ortaokuldan sonra hep taşkın olmasa da şişmandım . Gençkızken bile 40 -42 giyordum
Benimkisi öğrenilmis çaresizlik.
İlk doğumdan sonra 59 kiloya düşmüştüm. 38 beden giydim. Polikistiköver durumu var bende. Zayıflayınca hormonlar düzeldi. Hamile kaldım
Görüp göreceğim tek 38 o oldu.
canim harikasin tebrik ediyorum seni ... Iste bunlari okumak istiyoruz buradaarkadaslar kacamaklar her zaman olabilir ama hedeften sasmamak lazim azimli olun ve devam edin. gecen sene 46 beden bir pantolona girmek icin ugrastigim magazadan 38 beden bir pantolon alarak ciktim bugün. evet insanin zayifladikca aynaya bakip kendini begenmeye basladikca dahada zayiflayasi geliyor![]()
Yuzdum geldim 1,5 saat.. Tarti ayni cnm gram oynamadiinşallah görürsün 68'i ucundan da olsa. güzel haberlerini bekliyorum :)
Hadi yaYuzdum geldim 1,5 saat.. Tarti ayni cnm gram oynamadi![]()
Yemekler sivi yagli mi canimBenim menümde 1 tabak patates yemeği, 5kaşık falan bulgur pilavı, 1 bardak ayran vardı. Patates cok kaloriliymiş ya.. Toplam 600 kalori etti.
Cuma ya eksi gormem lazim .. Yoksa ayni kilo ile bir hafta gecirmis olacagim. Sanki bosa gitti gunler yaa..Hadi yaben de ayniyim, sanirim birden vericez canim bana oyle geliyo