Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

dün akşam 10.30 gibi çok şiddetli baş ağrısı ve halsizlik vardı önce sebebini anlamadım eşim zorla bişeyler yedirince anladımki açlıktanmış bir de sabahsı sıcakta tempolu yürüyüş yapmıştım sonra üzerine leslie ağır geldi sanırım sonuç 10.30 da bişeyler yedirdi bana ama olsun bugün daha düzenli devam ediyorum

Kilo vericez diye hirs yapiyoruz bazen farkinda olmadan fazla zorluyoruz sanirim bunyeleri. Sagligimiz yerinde olursa kilo da verilir canim dikkat et kendine. Cok gecmis olsun..

Kilo vericez diye hirs yapiyoruz bazen farkinda olmadan fazla zorluyoruz sanirim bunyeleri. Sagligimiz yerinde olursa kilo da verilir canim dikkat et kendine. Cok gecmis olsun..
sağol canım evet annemler gittikten sonra hemen gelen kilo gitsin diye biraz fazla zorladım kendimi

bir iki saat oyumuşum kızlar şimdi 3 kayısı bir fincan sütlü kahve içiyorum iftarada 2 kaşık bulgur pilavı iki küçük şiş adana ve yoğurt yanına salata ve çorba yapmam lazım ama hiç gücün yok oruç tuttuğum günler daha iyiydim

İftar yemeğimi yaktım. Yanık olmayan kısmı var ama bayağı kokusu sindi . Kociş bayağı bozuldu bu duruma.
İftar menum kahvaltı

Sürekli aktif bı grupsa evet çok isterim daha önce bu şekilde çok güzel kilo vermiştim. Hamilelik doğum falan derken kaldı üstümde hep ve motivasyonum sıfır... :(

Sürekli aktif bı grupsa evet çok isterim daha önce bu şekilde çok güzel kilo vermiştim. Hamilelik doğum falan derken kaldı üstümde hep ve motivasyonum sıfır... :KK43:
yani ramazanda aktiftik sonrasında da devam edecek arkadaşlar var ben de devam edicem sadece bayramdan sonra bi 15 günlük aram olur görümcemin düğünü münasebetiyle o kadar .. daha vermek istediğimiz kilolar var ve burası gerçekten motive ediyor insanı, oğlum 2 yaşında ben de doğum kilolarımı yeni verdim kararlı olunca veriliyor eminim sen de verebilirsin

yani ramazanda aktiftik sonrasında da devam edecek arkadaşlar var ben de devam edicem sadece bayramdan sonra bi 15 günlük aram olur görümcemin düğünü münasebetiyle o kadar .. daha vermek istediğimiz kilolar var ve burası gerçekten motive ediyor insanı, oğlum 2 yaşında ben de doğum kilolarımı yeni verdim kararlı olunca veriliyor eminim sen de verebilirsin
inşaellah canım. 1 senedir başla bırak başla bırak pisklojik olarak da iyi değilim fiziksel olarak da . çok bunaldım motivasyona ihtiyacim var ... geçmişii okumaya vaktim yok şu an, birbirinizle mi yarışıyorsunuz?

inşaellah canım. 1 senedir başla bırak başla bırak pisklojik olarak da iyi değilim fiziksel olarak da . çok bunaldım motivasyona ihtiyacim var ... geçmişii okumaya vaktim yok şu an, birbirinizle mi yarışıyorsunuz?
hayır yarışmıyoruz herkes günlük ne yediğini ne kadar yediğini yazıyor cuma günleri güncel kilolarımızı yazıyoruz yaptığımız sporlar yazılıyor vs .

ben bunu niye bu kadar gec gordum ya:KK43:

gel gel buralarda olacağız inşallah daha bir süreHoppa

özetle;
kk.webp

bu da fark;

kk (2).webp

senin boyun, kilon kaç canım? zaten başladıysan başlangıç kilon ve kaç hafta önce başladın:)

aynen. ufak değişiklikler yaparım o yüzden. zaten 1 hafta yapmayı düşünüyorum. muhakkak etkisi olur. yoksa 2 hafta zor gelir
2010 yılında yapmıştım İsveç kaç kg verdiğimi hatırlamıyorum. İyi kilo vermiştim sanırım . İkinci kez şimdi yaptım 81kg ile ilk diyete başladım. 76kg düştüm. 76 ile bu gruba girdim.
Tavsiye ederim.

2010 yılında yapmıştım İsveç kaç kg verdiğimi hatırlamıyorum. İyi kilo vermiştim sanırım . İkinci kez şimdi yaptım 81kg ile ilk diyete başladım. 76kg düştüm. 76 ile bu gruba girdim.
Tavsiye ederim.

sağol canım. çok iyi vermişsin ya. kaç günde verdin 5 kiloyu

yaa canım lütfen boylarıda ekleyelim mi eşim tabloya bakıp aaa en çok sen kilolusun deyip duruyor ama benim boyum 175 .

ekleyeyim canım herkes yazınca

iyi de senin boyun cok uzunmuş zaten :) en kilolu olamazsın bence o bakımdan
benim 156 mesela kilo 60 - ideal kilom 47-48
ama senin boydan dolayı ideal kilo daha yüksektir

aslında kilo olarak yakın oluyoruz bu durumda

ekleyeyim canım herkes yazınca

iyi de senin boyun cok uzunmuş zaten :) en kilolu olamazsın bence o bakımdan
benim 156 mesela kilo 60 - ideal kilom 47-48
ama senin boydan dolayı ideal kilo daha yüksektir

aslında kilo olarak yakın oluyoruz bu durumda
evet aynen öyle ama rakam olarak fazla yazıyo ya gözüme batıyo benim düşebileceğim en düşük kilo zaten 70

desperateone 156
kakaovanilya 165
suveybe13 165
elvan7 ?
kaanınannesi?
trollis 160
sakura28 175
vera vera 168
sedef 163

yazarsanız eksik/yanlış olanları düzelteyim kızlarr
cuma günü bunu da eklerim

en ufak benmişim yaa:cry: