Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

desperateone 156
kakaovanilya 165
suveybe13 165
elvan7 ?
kaanınannesi?
trollis 160
sakura28 175
vera vera 168
sedef 163

yazarsanız eksik/yanlış olanları düzelteyim kızlarr
cuma günü bunu da eklerim

en ufak benmişim yaa:cry:
hadi kaanınannesi sen de ufak çık da yalnız kalmayım:rolleyes:
Boyum 167 cm orta kararim işte :)

Iftar menum tarhana çorbası ve 1 karniyarik küçük dilim pide, birde sutlac. Başka bişey yemedim. Misafirlerin yanında az yeyince hadi sen az yedin ye diyorlar oğlumun uyku saati geliyor biraz huysuzlaniyor annesini masadan kaldırarak yemekten kurtarıyor :anne:

Merhaba Kızlar buradan uzakta kalmak bana iyi gelmedi etrafımda çok baskı var ekmek ye ekmek ye hasta olursun iki gündür de baskılara karşı gelemiyorum moralim çok bozuk reglim yakın olduğundan zaten vücudum da şişkinlik var sahurda kv dem fırın kömbesi yaptı ve baskıyla çok yedim kendimi bayrama saklıyordum az da olsa ev baklavası yiyecektim ama bayramdan önce fazlasıyla hakkımı kullandım
Bağırsaklarımda ki sorun hala devam ediyor memlekete geldiğimden beri böyle
Spor zaten yapamıyorum
Anladım ki ben artık yiyerek mutlu olmuyorum aksine mutsuz oluyorum ama etrafımda çok baskı var şimdiye kadar sabrettim ama artık ucundan alayım falan derken işin ucu kaçtı

Merhaba Kızlar buradan uzakta kalmak bana iyi gelmedi etrafımda çok baskı var ekmek ye ekmek ye hasta olursun iki gündür de baskılara karşı gelemiyorum moralim çok bozuk reglim yakın olduğundan zaten vücudum da şişkinlik var sahurda kv dem fırın kömbesi yaptı ve baskıyla çok yedim kendimi bayrama saklıyordum az da olsa ev baklavası yiyecektim ama bayramdan önce fazlasıyla hakkımı kullandım
Bağırsaklarımda ki sorun hala devam ediyor memlekete geldiğimden beri böyle
Spor zaten yapamıyorum
Anladım ki ben artık yiyerek mutlu olmuyorum aksine mutsuz oluyorum ama etrafımda çok baskı var şimdiye kadar sabrettim ama artık ucundan alayım falan derken işin ucu kaçtı
bence okadar üzülme sen zaten bayagi kilo vermistin hatirladigim kadariyla. önemli olan bence artik tatilde kilonu koruyabilmen yada enfazla bir iki kilo fazlayla geri dönmen. alistigin eski düzenine dönünce kaldigin yerden devam edersin

gunaydinlarrr arkadaslar

40 dk yuzdum geldim.. Cok sukur gune guzel basladik.

sahur menum ;
yarim bardak sut
iki dilim peynir
bir kaynamis yumurta
bir ceviz bes cig fistik on kabak cekirdegi
yarim domates bir salatalik bir yesil biber
yarim seftali 1,5 kayisi
bir litre su

Iftari henuz dusunmedim. Bakalim Allah ne verdiyse :)

selam arkadaşlar kahvaltım
'' 1 yagda yumurta
1 salatalık 1 domates
1 dilim peynir 1 dilim ekmek'' idi .
13.30 da yaptım kahvaltı
ara öğünde(15.30) sütlü kahve ve 2 kayısı
(17.30) bir kase yoğurt bir kase çorba bir iki lokma ekmek
(20.00) iftar saati bir kase yoğurt +çorba birde 3 kaŞIK tepsi kebabı birazda ekmek :kk77: bugünümü böyle düşünüyorum fazla var mı acaba

selam arkadaşlar kahvaltım
'' 1 yagda yumurta
1 salatalık 1 domates
1 dilim peynir 1 dilim ekmek'' idi .
13.30 da yaptım kahvaltı
ara öğünde(15.30) sütlü kahve ve 2 kayısı
(17.30) bir kase yoğurt bir kase çorba bir iki lokma ekmek
(20.00) iftar saati bir kase yoğurt +çorba birde 3 kaŞIK tepsi kebabı birazda ekmek :kk77: bugünümü böyle düşünüyorum fazla var mı acaba
canim menulerin gayet guzel olculu .. Sadece aksam ekmek yemeyebilirsin sabah ve oglen tukettiklerin yeterli olacaktir zaten bence o kadar yiyemezsin. Afiyet olsun simdiden :)

Benim iftar menum yine kahvaltı.
Yumurta hasladim. Yarın yola çıkacağız valiz felan topluyorum . Evi süpür çocukların kıyafetlerini yıka yetişsin diye

Bugün bir de alışverişe çıktım. Malum 10 kg verince yeni bayramlıklar aldım kendime . Çok zevkliydi

Benim iftar menum yine kahvaltı.
Yumurta hasladim. Yarın yola çıkacağız valiz felan topluyorum . Evi süpür çocukların kıyafetlerini yıka yetişsin diye

Bugün bir de alışverişe çıktım. Malum 10 kg verince yeni bayramlıklar aldım kendime . Çok zevkliydi
ne güzel. çok sevindim senin adına. şimdiden güzel bayramlar:KK19:

hayır yarışmıyoruz herkes günlük ne yediğini ne kadar yediğini yazıyor cuma günleri güncel kilolarımızı yazıyoruz yaptığımız sporlar yazılıyor vs .
daha önce yani 2 ytıl once bu sıtede arkadaslarla yarısarak çok eğlenceli ve guzel kilo vermiştik. sonra işte hamılelık dogum emzırme derken geri aldım +10 aldım hatta:( kendi aramızda bunu yapabilirz şu tablo hazırlaan arkadaşa bildirim yapsak her hafta belli bi gün . heyecanla beklıyor oluruz hem. ve birinci olamk için daha cok cabalarız

Back
X