- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Kızlar bence 7 kilo olsun hedefimiz 27 haziran son olurmu ?
7 olabilir :))
Benim hedef 47 48 aslında ama ilk olarak 60ın altına bir düşeyim de :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bence 7 kilo olsun hedefimiz 27 haziran son olurmu ?
Off fena yiyoruz o zaman3 az yaa :)) zaten 1.5 kilo ödem gidiyor bile hemen ilk hafta
Haha bende öyle yiyorum normaldeboşa almadık kiloları. 13 kilosunu 10 ayda almışım resmen
Off fena yiyoruz o zaman
Ya ben eşime diyorum tabağı al önümden diye
Oda hiç sorun etmez kilolarimi
ama fit zamanlarımı özledim
10 çok7 mi 10 mu karar veremedim ama zaten 7yi verirsek geçmek için daha çok vermeye çalışıcaz :)
7 mi 10 mu karar veremedim ama zaten 7yi verirsek geçmek için daha çok vermeye çalışıcaz :)
1 .63 65 olmuşum yine of ofSenin boy kilo kaçsedef77
Şimdi 68Ben ekledim zaten canım sizi şimdi şu kaç kilo olmak istiyoruz ona karar verelim düzenleme yapıcam :)
Ben ekledim zaten canım sizi şimdi şu kaç kilo olmak istiyoruz ona karar verelim düzenleme yapıcam :)
Evet 48 eski kilom ıstiyorumKızlar ikinizde 48 kilomu olmak istiyor ?
Kızlar ikinizde 48 kilomu olmak istiyor ?
bende 48 olmak istiyorum. Ozaman varmısınız değişmeye beraberEvet 48 eski kilom ıstiyorum
Bend
bende 48 olmak istiyorum. Ozaman varmısınız değişmeye beraber
65Kesinlikle
Şu an kaçsın
Aslında çok da kolay veririz kızlar
65((((( artık şu kilomuza laf edenleri bir kapak edelimmm
Herkese selam kızlar artık tekrar eden kilolardan bıktım ve öyle bir şeyki bu seferde irademe yenilirsem diyet falan yapmıycam !! Yarın(pazartesi) dan itibaren ramazana kadr 5 günlük bir detoks yapıcam ve spor, daha sonra ramazanda yarışma başlıycak katılmak isteyen varsa kilosunu ve boyunu yazsın yarın başlıyor program 5 gün spor yapılcak ramazandada iftardan sonra her sabah program yazıcam Bu grup 48 kilo olmak isteyen kızların grubudur ve kesinlikle katı kurallar yoktur tek kural PES ETME. , KARARLI KIZLAR GRUBU : SEDAASU :68 kg DESPERATEONE :64.5 SEDEF:65