Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

3 az yaa :)) zaten 1.5 kilo ödem gidiyor bile hemen ilk hafta

Haha bende öyle yiyorum normalde :KK45: boşa almadık kiloları. 13 kilosunu 10 ayda almışım resmen
Off fena yiyoruz o zaman
Ya ben eşime diyorum tabağı al önümden diye
Oda hiç sorun etmez kilolarimi
ama fit zamanlarımı özledim

7 mi 10 mu karar veremedim ama zaten 7yi verirsek geçmek için daha çok vermeye çalışıcaz :)

Off fena yiyoruz o zaman
Ya ben eşime diyorum tabağı al önümden diye
Oda hiç sorun etmez kilolarimi
ama fit zamanlarımı özledim

Evet hiç birşey kalmadı giyecek:( bir kaç tişört aldım ama fazla da bir şey almak istemiyorum eskiler giremeyince motive olayım diye

7 mi 10 mu karar veremedim ama zaten 7yi verirsek geçmek için daha çok vermeye çalışıcaz :)

Benim de aklımdan 10 geçti ilk ama çok mu olur bilmiyorum:) en iyisi 7 diyelim yine ama zaten veren daha fazla verir. Verimli geçirirsek 1 ayı yazın biraz daha devam ederiz olmadı

Herkese selam kızlar artık tekrar eden kilolardan bıktım ve öyle bir şeyki bu seferde irademe yenilirsem diyet falan yapmıycam !! Yarın(pazartesi) dan itibaren ramazana kadr 5 günlük bir detoks yapıcam ve spor, daha sonra ramazanda yarışma başlıycak katılmak isteyen varsa kilosunu ve boyunu yazsın yarın başlıyor program 5 gün spor yapılcak ramazandada iftardan sonra her sabah program yazıcam Bu grup 48 kilo olmak isteyen kızların grubudur ve kesinlikle katı kurallar yoktur tek kural PES ETME. , KARARLI KIZLAR GRUBU : SEDAASU :68 kg DESPERATEONE :64.5 SEDEF:65

Back
X