- 12 Şubat 2014
- 540
- 593
- 303
Tabi canım kaç kilosunMerhaba beni de alır mısınız gruba? Diyet yapıyorum ve ramazanda bocalamak istemiyorum ramazan ayında buraya yazarsam kendimi kontrol altında tutabilirim diye dğşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canım kaç kilosunMerhaba beni de alır mısınız gruba? Diyet yapıyorum ve ramazanda bocalamak istemiyorum ramazan ayında buraya yazarsam kendimi kontrol altında tutabilirim diye dğşünüyorum
Tamam canım haberleri bekliyoruz müsait oldukça yaz :)Kusura bakmayın arkadaslar bugün cook yoğundu hala da öyle. Bunu yazmak için girdim bugün ama çıkmak durumunda kaldım hemen okuyamadık da. Diyete devam yani yarın yazacağım :))
Bende düzenli beslenme şekline geçtim canım bugün zaten :)
Geçmiş olsun diyet yapıyoruz diyede elden ayaktan düşmeyelimmAynen canım yoksa halsizlik yapıyor bende sabah kahvaltıda muz yedim bugün biraz grip oldum ilaç içtim mecburen
Geçmiş olsun diyet yapıyoruz diyede elden ayaktan düşmeyelimm![]()
Ramazanda neyapıcaksın canım oruç tutucaksan nasıl düzenliyceksinAlıştım ben artık ya yumurta ya kayısı kahvaltida
Ramazanda neyapıcaksın canım oruç tutucaksan nasıl düzenliyceksin
Light peynir alıcam ekmeğide bir tek kahvaltıda tüketicem ramazandada sahurda yine bu şekil belki ayrıyeten yoğurt ve haşlanmış yumurta olabilir bende böyle yapıcam inşallah kolay geçerİnşallah ramazana kadar bi 56 yi görürsem ara vercem sahurda hurma yumurta bi dilim ekmek yemeden gün geçmez çünkü şu an ekmeği ben 1 aydır kestim hiç yemiyorum ise yaradi bı de peynir tüketirken yağsız olanını seçin kasar da çok kalori var maalesef
Günayydınnn tebrik ederim çok sevindim adına bu gidişle bizden önce 48 olucaksın. Bizide beklegünaydın kızlar. çok güzel bir eksi gördüm bugün, 63lere indim sonunda![]()
Light peynir alıcam ekmeğide bir tek kahvaltıda tüketicem ramazandada sahurda yine bu şekil belki ayrıyeten yoğurt ve haşlanmış yumurta olabilir bende böyle yapıcam inşallah kolay geçer
günaydın kızlar. çok güzel bir eksi gördüm bugün, 63lere indim sonunda![]()
Aynen ama kuzlar bu grup işi baya iyi oldu benim için kendimi yanlız hissetmiyorum ve motive oluyorumİnşallah canım ilk günler zor olacaktır tahminen
48 olsak süper olur valla ama ben 18 yaşından sonra hiç 48 olmadım, o kiloya düşebilir miyim acaba
Günayydınnn tebrik ederim çok sevindim adına bu gidişle bizden önce 48 olucaksın. Bizide bekle![]()
Aynen ama kuzlar bu grup işi baya iyi oldu benim için kendimi yanlız hissetmiyorum ve motive oluyorum![]()
48 olsak süper olur valla ama ben 18 yaşından sonra hiç 48 olmadım, o kiloya düşebilir miyim acaba
Basıl 68 den 63 e düştüysen 58den 50te düşüceksin ve sonra ne kaldıki inanıyorum yapıcaz kızlar48 olsak süper olur valla ama ben 18 yaşından sonra hiç 48 olmadım, o kiloya düşebilir miyim acaba
inşallah canım. 50leri özledim valla, kaç yıldır inemedim 50lereBoylarımiz aynı sayılır ben de oralardan geldim hadi inşallah darısı basina
aslında ben de net bir kilo belirlemedim, aynada kendimi beğenene kadar devam etmeyi düşünüyorum.Benim zor 53 de bile çok zayıfladın diyorlar benim hedef öncelikle 56 sonrasinda da gittiği kadar