Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Günaydınnn kızlarr ❤️ Bugün kahvaltıda kepekli tost ekmeğinin arasına bir dilim kaşar , yağsız tavada yumurta ve 2 dilim domates var yanındada gördüğünüz üzere bir litrelik kavanozda su bence gayet sağlıklı :)))))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 38
Ramazanda neyapıcaksın canım oruç tutucaksan nasıl düzenliyceksin

İnşallah ramazana kadar bi 56 yi görürsem ara vercem sahurda hurma yumurta bi dilim ekmek yemeden gün geçmez çünkü şu an ekmeği ben 1 aydır kestim hiç yemiyorum ise yaradi bı de peynir tüketirken yağsız olanını seçin kasar da çok kalori var maalesef

İnşallah ramazana kadar bi 56 yi görürsem ara vercem sahurda hurma yumurta bi dilim ekmek yemeden gün geçmez çünkü şu an ekmeği ben 1 aydır kestim hiç yemiyorum ise yaradi bı de peynir tüketirken yağsız olanını seçin kasar da çok kalori var maalesef
Light peynir alıcam ekmeğide bir tek kahvaltıda tüketicem ramazandada sahurda yine bu şekil belki ayrıyeten yoğurt ve haşlanmış yumurta olabilir bende böyle yapıcam inşallah kolay geçer

Light peynir alıcam ekmeğide bir tek kahvaltıda tüketicem ramazandada sahurda yine bu şekil belki ayrıyeten yoğurt ve haşlanmış yumurta olabilir bende böyle yapıcam inşallah kolay geçer

İnşallah canım ilk günler zor olacaktır tahminen

Aynen ama kuzlar bu grup işi baya iyi oldu benim için kendimi yanlız hissetmiyorum ve motive oluyorum :KK76::KK19:

Aynen canım benim de kaçamak yapma ihtimali aklıma geldiğinde hayır diyorum bak tartı günü var veremezsen gruba ayıp olur diorm :)

Back
X