- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
SQUat beni korkutuyor canim ya, benim bir arkadasim evde yapti internetteki bir listeden ve bacaklari kalinlasti o yuzden ben korkuyorum :))Kızlarr squat challenge yapalımmıı ne dersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SQUat beni korkutuyor canim ya, benim bir arkadasim evde yapti internetteki bir listeden ve bacaklari kalinlasti o yuzden ben korkuyorum :))Kızlarr squat challenge yapalımmıı ne dersiniz
Squat calisiyorum zaten ben extradan barfiks uzerinde karin kaslari icin hareketler var onlarda iyiBende öyle yapıcam canım bir de diyorumki 100 squat challenge yapalım yada 50 her akşam ne dersinizz :)
Bazısı kalışlaştı diyor bazısı inceldi of neyapsamkii zaten kalın bacaklarımSQUat beni korkutuyor canim ya, benim bir arkadasim evde yapti internetteki bir listeden ve bacaklari kalinlasti o yuzden ben korkuyorum :))
Şu resimdekileri bitiriyimde bakıyım hareketlere yoruldum :)))Squat calisiyorum zaten ben extradan barfiks uzerinde karin kaslari icin hareketler var onlarda iyi
Ben spor salonunu tam zayıfladıkdan sonra düşünüyorum bir ara gittim çok yoruluyordum hem diyet gem spor en azından zatıflayınca sadece spor yapıcamSpor salonuna giden var mi aranizda? Ben 60a dusunce baslamayi dusunuyorum aletle calismaya.
Valla canim ben spor salonuna yazilinca hoca esliginde yapicam, arkadasimi gozlerimle gorunce tedirgin oldum yoksa ben de yapmayi dusunuyordum popom biraz sekillensin diye ama yapip cok guzel sonuc alanlar da var, belki ben evhamliyimdir bilmiyorum :)Bazısı kalışlaştı diyor bazısı inceldi of neyapsamkii zaten kalın bacaklarım![]()
Korelilerin nasıl zayıf olduğuna dair bir video izliyordum kız diyorduki her gece yatmadan 100 squat yapıyorum :)Valla canim ben spor salonuna yazilinca hoca esliginde yapicam, arkadasimi gozlerimle gorunce tedirgin oldum yoksa ben de yapmayi dusunuyordum popom biraz sekillensin diye ama yapip cok guzel sonuc alanlar da var, belki ben evhamliyimdir bilmiyorum :)
Nasıl biliyormusun bende biara bu kilomdan bile fazlaydım ekmek almıştım eve yolda yürüyordum bir kaç hayvan yarmagül geliyor dediler çok utandım ve dedimki ne olur bu ben değilim eğer bu dünya ölümlüyse ben ölmeden önce zayıf halimi görücem yemekli yerlerden uzaklaş telefona ince zayıf kız resimleri koy duvar kağıdı olarak şişko resmini dolaba yakın koy koyki yemeklerin ne hale getirdiğini gör hiç nit şey için geç değil
Bir aksilik olmazsa iki-uc haftaya duseriz bence 59lara
Düşücez kızlar düşücez benimde midem bulanıyor grip oldum galiba ama spor yapmam getekiyor kalkıp![]()
Evde olmayi avantaja cevirebilirsin. Benim mulakatim vardi bu ay, onun sonucuna kadar yeni is almadim uc ay boyunca falan ve is az olunca mumkun oldugunca disari cikmayarak verdim kilo, evde olmak daha cok avantaj gibi geliyor bana, is hayatinda is cikisi surekli disrda yiyip icmekten kilo almistim ben ama evde olunca eve bir sey almiyorum, en fazla eti form cikolatali biskuvi falan ve boylece cok aciksam da cok fazla kalori alamiyorum evde bir sey yok diye
Canım kalıri ölcümü yapıyorum zaten eve geçer geçmez 40 dakika yürüyüs ve 2 veya 3 mil leslie yapıcam((( ya üzüldüm şimdi keşke yemeseydim ama 25 kere çiğnedim her lokmamı
(
Bir daha yemiycembugünü 808 kaloriyle bitirdim kızlar kötümü
Kizlarr nasi gidiyo
Düşücez kızlar düşücez benimde midem bulanıyor grip oldum galiba ama spor yapmam getekiyor kalkıp![]()
Selam kızlar nasılsınız? Bana yardım edin lütfen artık kendimi toparlamakta zorlanıyorum. daha geçen sene 32 kilo verdim ama bu kış çok kötü beslendim hemen geri aldım kilolarımı ve aklım fikrim hep yemekte . Önümde yiyilincr hayır diyebiliyorum geri çeviriyorum bir iki gün çok güzel kaçamaksız devam ediyorum ama akşam olunca birden kriz tutuyormuş gbi oluyor evdekilerden gizli gizli abur cubur yiyorum. Çünkü kilo aldığımı eski halime döndüğümü söylüyorlar annemler vs bende farkındayım ama kendime engel olamıyorum. Lütfen bana yardımcı olun eski halime dönüyorum yine kilolu olmak istemiyorum![]()
Ne zormuş ya sürekli aklım fikrim yemeklerde. 92'den 60 a inmiştim kıyafetlerimi hep yenilemiştim şuan aldıklarım bana olmuyor ağlama krizlerine giriyorum. Bugün yediğimi yazmasam çok utanç verici. Yarın çok daha dikkat edeceğim. Söz veriyorum kendime. Siz kaç kilo verdiniz ve nasıl kendinize hakim olabiliyorsunuz![]()
Su an kac kilosun? Ben eski fotolarima bakarak ve internette kiyafetlere bakarak motive oluyorum. Bir de 2-3 tatil planim var, bi de evlilik teklifi alicam :)))
Spor salonuna giden var mi aranizda? Ben 60a dusunce baslamayi dusunuyorum aletle calismaya.
Canım sen neyaptın bende azaltıcam kalori miktarını elimden geldiği kadar attıklarımızı yapıyormusunBu hafta başka yeme :)
Canım ben günde 600 ile sinirlandiriyorum çünkü anca öyle verebiliyorum ama tabi zorlaniyorum
Hasta bol miktarda
Sen de mi salgın var ya aynen ben de geçmiş olsun
Canım frenliceksin kendini bol kıyafetler alma kesinlikle ve bu yemeyi kesmeden o istek de gitmiyor
Su iç yruyus yap yeme isteği geldiğinde veya marul brokoli ye
Hayırlı olsun şimdiden
Bence yürüyüş yapın şu an benim de vaktim yok gidemiyorum haziran da gidecegim