Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Bazısı kalışlaştı diyor bazısı inceldi of neyapsamkii zaten kalın bacaklarım :KK43:
Valla canim ben spor salonuna yazilinca hoca esliginde yapicam, arkadasimi gozlerimle gorunce tedirgin oldum yoksa ben de yapmayi dusunuyordum popom biraz sekillensin diye ama yapip cok guzel sonuc alanlar da var, belki ben evhamliyimdir bilmiyorum :)

Valla canim ben spor salonuna yazilinca hoca esliginde yapicam, arkadasimi gozlerimle gorunce tedirgin oldum yoksa ben de yapmayi dusunuyordum popom biraz sekillensin diye ama yapip cok guzel sonuc alanlar da var, belki ben evhamliyimdir bilmiyorum :)
Korelilerin nasıl zayıf olduğuna dair bir video izliyordum kız diyorduki her gece yatmadan 100 squat yapıyorum :)

Ya kizlar burda yazarak gitmes kilolar yaglar hafi birakin teli tableti laptopu kalkin resimdekileri bitiren yazsin 15 taneden her bi hareket 3 set hop basla hadii

Mekik çekelim ozaman kızlar squatı sonraya bırakabiliriz ben şuan gönderdiğiniz hareketleri yapıyprum 15x3 set ve çok yorucu göbek bölgem baya yağlı hemen ağrı hissediyorsun zaten bu hareketleri yapınca demek ki işe yarayan hareketler bunlar :D

Nasıl biliyormusun bende biara bu kilomdan bile fazlaydım ekmek almıştım eve yolda yürüyordum bir kaç hayvan yarmagül geliyor dediler çok utandım ve dedimki ne olur bu ben değilim eğer bu dünya ölümlüyse ben ölmeden önce zayıf halimi görücem yemekli yerlerden uzaklaş telefona ince zayıf kız resimleri koy duvar kağıdı olarak şişko resmini dolaba yakın koy koyki yemeklerin ne hale getirdiğini gör hiç nit şey için geç değil

Haklısın canım bende öyle yapacağım kilolu resmimi buzdolabına yapıştırayım buzdolabının yanına bile yaklaşmam o görüntüyü görmemek için :)

Evde olmayi avantaja cevirebilirsin. Benim mulakatim vardi bu ay, onun sonucuna kadar yeni is almadim uc ay boyunca falan ve is az olunca mumkun oldugunca disari cikmayarak verdim kilo, evde olmak daha cok avantaj gibi geliyor bana, is hayatinda is cikisi surekli disrda yiyip icmekten kilo almistim ben ama evde olunca eve bir sey almiyorum, en fazla eti form cikolatali biskuvi falan ve boylece cok aciksam da cok fazla kalori alamiyorum evde bir sey yok diye

Haklısın ama küçük kız kardeşim sürekli eve abur cubur alıyor ve canım çekiyor yememek çok zor :) çok sağolun kızlar destekleriniz için bus efer cidden kararlıyım gidecek inşallah bu kilolar

Canım kalıri ölcümü yapıyorum zaten eve geçer geçmez 40 dakika yürüyüs ve 2 veya 3 mil leslie yapıcam :KK43:((( ya üzüldüm şimdi keşke yemeseydim ama 25 kere çiğnedim her lokmamı :KK43:(

Bu hafta başka yeme :)

Bir daha yemiycem :KK43: bugünü 808 kaloriyle bitirdim kızlar kötümü

Canım ben günde 600 ile sinirlandiriyorum çünkü anca öyle verebiliyorum ama tabi zorlaniyorum

Kizlarr nasi gidiyo

Hasta bol miktarda

Düşücez kızlar düşücez benimde midem bulanıyor grip oldum galiba ama spor yapmam getekiyor kalkıp :KK43:

Sen de mi salgın var ya aynen ben de geçmiş olsun

Selam kızlar nasılsınız? Bana yardım edin lütfen artık kendimi toparlamakta zorlanıyorum. daha geçen sene 32 kilo verdim ama bu kış çok kötü beslendim hemen geri aldım kilolarımı ve aklım fikrim hep yemekte . Önümde yiyilincr hayır diyebiliyorum geri çeviriyorum bir iki gün çok güzel kaçamaksız devam ediyorum ama akşam olunca birden kriz tutuyormuş gbi oluyor evdekilerden gizli gizli abur cubur yiyorum. Çünkü kilo aldığımı eski halime döndüğümü söylüyorlar annemler vs bende farkındayım ama kendime engel olamıyorum. Lütfen bana yardımcı olun eski halime dönüyorum yine kilolu olmak istemiyorum :KK43:

Canım frenliceksin kendini bol kıyafetler alma kesinlikle ve bu yemeyi kesmeden o istek de gitmiyor

Ne zormuş ya sürekli aklım fikrim yemeklerde. 92'den 60 a inmiştim kıyafetlerimi hep yenilemiştim şuan aldıklarım bana olmuyor ağlama krizlerine giriyorum. Bugün yediğimi yazmasam çok utanç verici. Yarın çok daha dikkat edeceğim. Söz veriyorum kendime. Siz kaç kilo verdiniz ve nasıl kendinize hakim olabiliyorsunuz :KK43:

Su iç yruyus yap yeme isteği geldiğinde veya marul brokoli ye

Su an kac kilosun? Ben eski fotolarima bakarak ve internette kiyafetlere bakarak motive oluyorum. Bir de 2-3 tatil planim var, bi de evlilik teklifi alicam :)))

Hayırlı olsun şimdiden

Spor salonuna giden var mi aranizda? Ben 60a dusunce baslamayi dusunuyorum aletle calismaya.

Bence yürüyüş yapın şu an benim de vaktim yok gidemiyorum haziran da gidecegim

Bu hafta başka yeme :)

Canım ben günde 600 ile sinirlandiriyorum çünkü anca öyle verebiliyorum ama tabi zorlaniyorum

Hasta bol miktarda

Sen de mi salgın var ya aynen ben de geçmiş olsun

Canım frenliceksin kendini bol kıyafetler alma kesinlikle ve bu yemeyi kesmeden o istek de gitmiyor

Su iç yruyus yap yeme isteği geldiğinde veya marul brokoli ye

Hayırlı olsun şimdiden

Bence yürüyüş yapın şu an benim de vaktim yok gidemiyorum haziran da gidecegim
Canım sen neyaptın bende azaltıcam kalori miktarını elimden geldiği kadar attıklarımızı yapıyormusun

Kızlarr şuna bakın

Eklentiler

• IMG_3737.webp
    IMG_3737.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 42
Back
X