- 12 Şubat 2014
- 540
- 593
- 303
Bitti benim squat yapıcam şimdi sen neyaptınKizlar naptiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitti benim squat yapıcam şimdi sen neyaptınKizlar naptiniz
Yarın sakın ola bozma diyetini gerekirse sor şunlar şunlar var ne yiyeyim vs tamammı canımİlk üç hareketi 15x3 yaptım ama sondakiler zorladı azar azar yaptım kızlar
Ben alt karin kaslari calistiriyorm derdim orasi sonra squatBitti benim squat yapıcam şimdi sen neyaptın
Benimde basenler şunu bitiriyim yazıcam kızlarBen alt karin kaslari calistiriyorm derdim orasi sonra squat
Yarın sakın ola bozma diyetini gerekirse sor şunlar şunlar var ne yiyeyim vs tamammı canım
Senin en çok şikayetçi olduğun yer neresi canımTamam canım öyle yapacağım yarın sabah tartılacağım da.
Ben armut tipliyim göğüslerim çok küçüktür ama basenler kaç km öteden fark ediliyor yaniSenin en çok şikayetçi olduğun yer neresi canım
Benim gibisin deseneBen armut tipliyim göğüslerim çok küçüktür ama basenler kaç km öteden fark ediliyor yaniama düzenli yürüyüş yaptığımda popo basen baya incelmişti benim.
Canım sen neyaptın bende azaltıcam kalori miktarını elimden geldiği kadar attıklarımızı yapıyormusun
Geçmiş olaun canım iyileşince yaparsın ozaman , kızlar gece yatarken yoğurt yemek işe yarıyormuCanım hastayım hareket etcek halim yok
Geçmiş olaun canım iyileşince yaparsın ozaman , kızlar gece yatarken yoğurt yemek işe yarıyormu
Yattım şimdi üşendim yarın yapıcaö :))Bende yarıyordu göbek gözle görülür derecede gitti ama şimdi bu yaptığım mekikten mi yoksa yoğurt küründen mi oldu bilemiyorum. Her ikiside olabilir bence. Yatmadan yarım saat önce yoğurt pulbiber ve limon kürünü yapınca yatarkende yağ yakmaya devam ediliyor diye biliyorum.
(HEDEFİMİZ 48 )Herkese selam kızlar artık tekrar eden kilolardan bıktım ve öyle bir şeyki bu seferde irademe yenilirsem diyet falan yapmıycam !! Yarın(pazartesi) dan itibaren ramazana kadr 5 günlük bir detoks yapıcam ve spor daha sonra ramazanda yarışma başlıycak katılmak isteyen varsa kilosunu ve boyunu yazsın yarın başlıyor program 5 gün spor yapılcak ramazandada iftardan sonra her sabah program yazıcam ve gerçekten kızlar bozucak kişiler yazmasın bu grpta tek kural var PES ETMEMEKKARARLI KIZLAR GRUBU : SEDAASU :68 kg DESPERATEONE :64.5 SEDEF:65 ATALANTE:58 MERMAİD_d :69 KAKAOVANİLYA:64.2 EDAN18:60.6 UMUT16:70 ADAÇİÇEĞİ:59
Canım zaten hiç oruç tutmak aç kalmak vs lafını kullanmadıkki sahurda ve iftarda ne yiyebiliriz onları konuştuk ramazan sadece bir zaman belirlemesi mesela ben ayın 10undan 20sine kadar diyet yapıcam dedim diyelim buda ramazanın başından sonuna kadar yapıcam demekYanlış anlamanızı istemem işinize karışmak haddim değil ama keşke bu zayıflama yarışını ramazan ayı adı altında yapmasaydınız. Oruç zayıflamak için değil ibadet için yapılan ve bize farz olan bi durum. Yani demek istediğim orucunuzu kilo vermek zayıflamak için tutma düşüncesine kapılmanızı istemem. Burdaki kimsenin böyle düşünmesini istemem. Zira kilo proplemi olan biriyim ve en çok benim ihtiyacım var belkide tavsiyelerinize ama mübarek ayı kullanarak değil. Sevgiler :)
Günaydın cankm ya ben seni etiketliycektim dün etiketleme nasıl oluyor bilmiyorum nasıl oluyorGünaydın arkadaşlar
Bana bildirim gelmedi
Arada etiketleyin beni
Neler yapıyorsunuz?
Günaydın canımGünaydın cankm ya ben seni etiketliycektim dün etiketleme nasıl oluyor bilmiyorum nasıl oluyor?
Havalardndır canım nane limon iç birazda dinlenKaPrisLiPazen , tamamdır neyaotın canım nasıl gidiyor ben fena grip oldum galiba mide bulantısı baş ağrısı çekiyorum of
![]()