Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Geçmiş olaun canım iyileşince yaparsın ozaman , kızlar gece yatarken yoğurt yemek işe yarıyormu

Bende yarıyordu göbek gözle görülür derecede gitti ama şimdi bu yaptığım mekikten mi yoksa yoğurt küründen mi oldu bilemiyorum. Her ikiside olabilir bence. Yatmadan yarım saat önce yoğurt pulbiber ve limon kürünü yapınca yatarkende yağ yakmaya devam ediliyor diye biliyorum.

Bende yarıyordu göbek gözle görülür derecede gitti ama şimdi bu yaptığım mekikten mi yoksa yoğurt küründen mi oldu bilemiyorum. Her ikiside olabilir bence. Yatmadan yarım saat önce yoğurt pulbiber ve limon kürünü yapınca yatarkende yağ yakmaya devam ediliyor diye biliyorum.
Yattım şimdi üşendim yarın yapıcaö :))

(HEDEFİMİZ 48 )Herkese selam kızlar artık tekrar eden kilolardan bıktım ve öyle bir şeyki bu seferde irademe yenilirsem diyet falan yapmıycam !! Yarın(pazartesi) dan itibaren ramazana kadr 5 günlük bir detoks yapıcam ve spor daha sonra ramazanda yarışma başlıycak katılmak isteyen varsa kilosunu ve boyunu yazsın yarın başlıyor program 5 gün spor yapılcak ramazandada iftardan sonra her sabah program yazıcam ve gerçekten kızlar bozucak kişiler yazmasın bu grpta tek kural var PES ETMEMEK ❤️ KARARLI KIZLAR GRUBU : SEDAASU :68 kg DESPERATEONE :64.5 SEDEF:65 ATALANTE:58 MERMAİD_d :69 KAKAOVANİLYA:64.2 EDAN18:60.6 UMUT16:70 ADAÇİÇEĞİ:59

Yanlış anlamanızı istemem işinize karışmak haddim değil ama keşke bu zayıflama yarışını ramazan ayı adı altında yapmasaydınız. Oruç zayıflamak için değil ibadet için yapılan ve bize farz olan bi durum. Yani demek istediğim orucunuzu kilo vermek zayıflamak için tutma düşüncesine kapılmanızı istemem. Burdaki kimsenin böyle düşünmesini istemem. Zira kilo proplemi olan biriyim ve en çok benim ihtiyacım var belkide tavsiyelerinize ama mübarek ayı kullanarak değil. Sevgiler :)

Yanlış anlamanızı istemem işinize karışmak haddim değil ama keşke bu zayıflama yarışını ramazan ayı adı altında yapmasaydınız. Oruç zayıflamak için değil ibadet için yapılan ve bize farz olan bi durum. Yani demek istediğim orucunuzu kilo vermek zayıflamak için tutma düşüncesine kapılmanızı istemem. Burdaki kimsenin böyle düşünmesini istemem. Zira kilo proplemi olan biriyim ve en çok benim ihtiyacım var belkide tavsiyelerinize ama mübarek ayı kullanarak değil. Sevgiler :)
Canım zaten hiç oruç tutmak aç kalmak vs lafını kullanmadıkki sahurda ve iftarda ne yiyebiliriz onları konuştuk ramazan sadece bir zaman belirlemesi mesela ben ayın 10undan 20sine kadar diyet yapıcam dedim diyelim buda ramazanın başından sonuna kadar yapıcam demek

KaPrisLiPazen KaPrisLiPazen , tamamdır neyaotın canım nasıl gidiyor ben fena grip oldum galiba mide bulantısı baş ağrısı çekiyorum of :KK43:
Havalardndır canım nane limon iç birazda dinlen
Benim yorucu yaa ikizlerden uyku yok:)
Şimdi kahvaltı hazırlıycam ama çok yemiycem azıcık tarhana çorbası birazda peynir bol bol su içiyorum bu arada
Dün spor yapamadım
Sabah kalktığımda göbeğim şişmiş görünce moralim bozuldu:(
Çok da yememistim oysa ama akşam çekirdek ve bı bardak kola içmiştim:((((

Back
X