Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Havalardndır canım nane limon iç birazda dinlen
Benim yorucu yaa ikizlerden uyku yok:)
Şimdi kahvaltı hazırlıycam ama çok yemiycem azıcık tarhana çorbası birazda peynir bol bol su içiyorum bu arada
Dün spor yapamadım
Sabah kalktığımda göbeğim şişmiş görünce moralim bozuldu:KK43:
Çok da yememistim oysa ama akşam çekirdek ve bı bardak kola içmiştim:KK43:(((
Kola yaomıştır akşama doğru geçer dün attığımız haraketlerden yap istersen işe yarıyor bende kalkıyım kepekli tost ve yumurta yapıyım azıcık harakette yapıyım sonra nane limon içip yatıyım :KK43: haraketler zaten kısa sürüyor 15*3 şeklinde yap canım he birde kalori say günde ne yiyotsan ve gün sonunda yaz muhakkak

Kola yaomıştır akşama doğru geçer dün attığımız haraketlerden yap istersen işe yarıyor bende kalkıyım kepekli tost ve yumurta yapıyım azıcık harakette yapıyım sonra nane limon içip yatıyım :KK43: haraketler zaten kısa sürüyor 15*3 şeklinde yap canım he birde kalori say günde ne yiyotsan ve gün sonunda yaz muhakkak
Kalori saymadım hiç ben ama porsiyon şeklinde yazsam olurmu:(
Kola icmeyeceğim diye söz vermiştim ama off
İkizlerle oğluşun kahvaltısını yaptırayım yapayım hareketleri
Baktım sabah

Kalori saymadım hiç ben ama porsiyon şeklinde yazsam olurmu:KK43:
Kola icmeyeceğim diye söz vermiştim ama off
İkizlerle oğluşun kahvaltısını yaptırayım yapayım hareketleri
Baktım sabah
Neyap biliyormusun tabi istersen yaz buraya yediklerini aklına geldikçe gün sonunda internetten kalorilerini hesaplayalım

Günaydın diyet günlüğü sakınleri bu sabah gördüğünüz üzere 2 dilim kepek ekmeği yağsız tavada yumurta donates ve bir dilim peynir tabi yanında su bugün ayrıyetten ilaç fena hastalandım :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 32
Şuan bunu zor yiyiyyorum :( aslında iyi ama bir yandan kötü benim devreler yandı galiba :KK76:

Günaydın diyet günlüğü sakınleri bu sabah gördüğünüz üzere 2 dilim kepek ekmeği yağsız tavada yumurta donates ve bir dilim peynir tabi yanında su bugün ayrıyetten ilaç fena hastalandım :KK43:

Günaydınn canım afiyet olsun güzel görünüyor :)
Ve çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine evde dinlen hemen toparlanırsın inşallah

Kahvaltınızı yaptınız mı kızlar ne yediniz ? Ben klasik kahvaltı yaptım 3 dl peynir, 3 zeytin 1/2 dl kepek ekmeği domates salatalık

Gunaydin kizlar. Sabah 1 kupa kahve + 1 tane eti form bitter cikolatali (56kalori) ama sut bitmisti 3 tatli kasigi coffeemate attim cok kalori oldu :)) simdi de 1 haslanmis yumurta. Ogle ve aksam haslanmis kabak ve yogurt yicem. Bu sabah 63.3 ciktim.

KaPrisLiPazen KaPrisLiPazen , tamamdır neyaotın canım nasıl gidiyor ben fena grip oldum galiba mide bulantısı baş ağrısı çekiyorum of :KK43:

Grip geçmiyor canım

Havalardndır canım nane limon iç birazda dinlen
Benim yorucu yaa ikizlerden uyku yok:)
Şimdi kahvaltı hazırlıycam ama çok yemiycem azıcık tarhana çorbası birazda peynir bol bol su içiyorum bu arada
Dün spor yapamadım
Sabah kalktığımda göbeğim şişmiş görünce moralim bozuldu:KK43:
Çok da yememistim oysa ama akşam çekirdek ve bı bardak kola içmiştim:KK43:(((

Kız çekirdek ve koladan uzak dur :)

bi simit bir bardak çay :olamaz:

Simit çok kalorili canım bence yemesen daha iyi yumurta falan ye

Back
X