Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Cok güzelmişsin ya maşallah :KK200: kilolu da görünmüyorsun

Ben aksam tartılınca en az 2 kilo fazla çıkıyorum ya endişelenme :) sabah ac karnına hep aynı kıyafetle tartılmak lazım

Süperr:oha:

Hmm cok mantıklı yapalım bunu :))
Teşekkür ederim canım güzel bakan güzel görür her zaman:KK200: ben zaten zayıflayınca direk yüzüm küçülüyor ama basenlerim falan var acayip bir kollarım :( ben yarın başlıycam bu programa sen bence başla 23-27 dakika arası bir şey ne kahbederizki sadece kilo :KK49:

Teşekkür ederim canım güzel bakan güzel görür her zaman:KK200: ben zaten zayıflayınca direk yüzüm küçülüyor ama basenlerim falan var acayip bir kollarım :KK43: ben yarın başlıycam bu programa sen bence başla 23-27 dakika arası bir şey ne kahbederizki sadece kilo :KK49:

Aynen ben de deneyeyim yarın dizlerimi zorlamazsa yaparım :)

Kızlar bahsettiğim videoyu buldum youtube'a Hottie Pilates Butt Burner Workout yazınca ilk çıkan kırmızı eşofmanlı kadınHoppaHoppa

Isınmak için : Joanna Hall: 5 minute cardio workout ve ya 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist | TiffanyRotheWorkouts
Ardından Hottie Pilates Butt Burner Workout

Diğerleri de genelde benzer farklı günlerde yapılabilir:

8 min buns butt workout
8 Mins abs workout - Level 1
L A B workout Legs, Abs and Buttocks Level 1. Bài Tập Chân Mông Bụng
5 Best THIGH SLIMMING Exercises
Bauchmuskeltraining 8 minuten
Denise Austin: 5 Minute Inner-Thigh Workout
10 Minute Butt and Thigh Workouts at Home - Express Glute & Thigh Toning Routine
Glute, Inner Thigh & Outer Thigh Workout - Butt Lifting Exercises + Inner and Outer Thigh Exercises
Leg Slimming Pilates Butt and Thigh Workout to Lift Glutes & Tone Thighs
Cellulite exercises: How to reduce cellulite with exercise

Spor yapacak olanların aklında bulunsun:KK5:

Kızlar bahsettiğim videoyu buldum youtube'a Hottie Pilates Butt Burner Workout yazınca ilk çıkan kırmızı eşofmanlı kadınHoppaHoppa

Isınmak için : Joanna Hall: 5 minute cardio workout ve ya 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist | TiffanyRotheWorkouts
Ardından Hottie Pilates Butt Burner Workout

Diğerleri de genelde benzer farklı günlerde yapılabilir:

8 min buns butt workout
8 Mins abs workout - Level 1
L A B workout Legs, Abs and Buttocks Level 1. Bài Tập Chân Mông Bụng
5 Best THIGH SLIMMING Exercises
Bauchmuskeltraining 8 minuten
Denise Austin: 5 Minute Inner-Thigh Workout
10 Minute Butt and Thigh Workouts at Home - Express Glute & Thigh Toning Routine
Glute, Inner Thigh & Outer Thigh Workout - Butt Lifting Exercises + Inner and Outer Thigh Exercises
Leg Slimming Pilates Butt and Thigh Workout to Lift Glutes & Tone Thighs
Cellulite exercises: How to reduce cellulite with exercise

Spor yapacak olanların aklında bulunsun:KK5:
Ooo iyiymiş bende bugün netten bunu buldum

Eklentiler

• Screenshot_20170524-075437.webp
    Screenshot_20170524-075437.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 31
Alt bölgede sorunu olanların buns, (inner ve ya outer) thighs, saddlebag, butt, hips workout kelimeleri içeren videoları yapması lazım

Herkese günaydin, dünkü kacamaklardan sonra bugün tartida 67.8 i gördüm:kızgın:. simdi ise bütün kararlilikla yumuta peynir domates üclemesinden olusan kahvaltimi yapiyorum

Back
X