Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım pilav yerine başka bir şey yeseydin keske yada yagsız bulgurmesela benim akşam yemeğim 1 kepçe barbunya . 3 kaşık pilav bir dilim ekmek yağsız salata bir bardak da ayrann ....
utandım valla sizinkilerin yanında çok gibi oldu ama ben emziriyorum o kadar da az yiyemem ki![]()
geçmiş olsun canımKıxlar akşam yemeği sadece ezogelin çorba bir kase yanında sırma şimon aramalı maden suyu hastayım ve çok yiyesim yok![]()
bulgur pilavı ama tereyağlıCanım pilav yerine başka bir şey yeseydin keske yada yagsız bulgur
Aman bir şey olmaz bir kereden yarın yagsız yersin mesela , sağol canım bu aradabulgur pilavı ama tereyağlı![]()
Kızlar ben geldim . Ama 76.5 kg ile.
81 küsürdüm. İsveç diyeti ile 6 kg verdim.
Bayrama eşimin memleketine gideceğim. Oradan tatile.
Bayrama kadar kaç verirsem artık. Ama hedef 60kg. Kendime en çok yakıştırdışım kilo. Boy 168 ama kemiklerim çok iri.
Canım kusura bakma ben ekledim sanıyordum herkesi ekledim şimdi senide çok özür dilerim41. Sayfada
eee sen neler yapıyorsunÖzürlük birşey yok.
Hatırlatma yaptım. Sonra almazsınız beni diye![]()
son pilavlarrrrAkşam yemeğim 2 çay kaşığı pirinç pilavı
3corba kaşığı patates yemeği
4bardak su:)))
Aslında bunları oğluma yaptım da ondan azıcık atıştırdım
İki çay kaşığı dedim ama valla saysam 10 tane pirinç vardır içinde:))son pilavlarrrr![]()
tamam tamamİki çay kaşığı dedim ama valla saysam 10 tane pirinç vardır içinde:))
Yatmadan 10 tane mekik çekeceğimtamam tamamspor yapıcakmısın bugün
![]()
sahur yaklaştıkça heyecan geliyor banada gidip dilim buğday yada kepek ekmeği alıyım en iyi market kapanmadanYatmadan 10 tane mekik çekeceğim
Onun dışında bugün çok yoruldum
Çocukları yıkadım ütü yaptım evi kaldırdım
sahur yaklaştıkça heyecan geliyor banada gidip dilim buğday yada kepek ekmeği alıyım en iyi market kapanmadan![]()