Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

gunaydin arkadaslar
sahur menum ;
kaynamis bir yumurta
iki dilim peynir uc siyah zeytin
iki lokma koy ekmegi
bir bardak ayran
yarim elma yarim ceviz iki findik iki fistik iki badem bir gun kurusu
bol maydanoz dereotu nane domates salatalik
bir ck bal
su en az bir litre olmustur

cok sukur bugun de planin disina cikmadim... Sonuna kadar boyle insallah :)

Bugun ev temizligi ve market alisverisi var ..oturmak yok ;)

herkese günaydin, bugün sahura kalkabildim. menüm ise 2 yumurta peynir domates ve zeytin. hafta sonu evde olunca oruc zor gelmemisti bakalim iśte nasil gecicek :110:

kızlar merhaba ben ne boğazımı tutabildim ne de sporumu yapabildim,ama sahurda da iftarda da patlıcak bomba gibi şiştim ayy napıcam bilmiyorum:rolleyes::mad:

herkese günaydin, bugün sahura kalkabildim. menüm ise 2 yumurta peynir domates ve zeytin. hafta sonu evde olunca oruc zor gelmemisti bakalim iśte nasil gecicek :110:
Allah kolaylik verir insallah canim. Menun gayet guzel bunlarin yanin da yesillik de tuketirsen super olur. Maydanoz marul vs. Bi de ayran ya da yogurt hem su ihtiyacini giderir hem de yag yakmaya yardimci olur..
Bol eksiler insallah. Allah kabul etsin..

gunaydin arkadaslar
sahur menum ;
kaynamis bir yumurta
iki dilim peynir uc siyah zeytin
iki lokma koy ekmegi
bir bardak ayran
yarim elma yarim ceviz iki findik iki fistik iki badem bir gun kurusu
bol maydanoz dereotu nane domates salatalik
bir ck bal
su en az bir litre olmustur

cok sukur bugun de planin disina cikmadim... Sonuna kadar boyle insallah :)

Bugun ev temizligi ve market alisverisi var ..oturmak yok :KK66:

Sahur menün çok güzel canım ev temizliği vs zaten insanı yoruyor spor yerine geçiyor iftarı da güzel geçirirsen tamamdır bence :)

kızlar merhaba ben ne boğazımı tutabildim ne de sporumu yapabildim,ama sahurda da iftarda da patlıcak bomba gibi şiştim ayy napıcam bilmiyorum:rolleyes::mad:

Canım az ve hafif şeyler yemeye özen göster ve sporun ağır olması gerekmiyor yemekten sonra hafif bi yürüyüş bile yeterlidir. Sakın bırakma kendini yoksa daha çok artı görürsün iftarda menüde ne varsa yemeden önce bize yaz ona göre yemen gerekenleri sana söyleyelim

Sahur menün çok güzel canım ev temizliği vs zaten insanı yoruyor spor yerine geçiyor iftarı da güzel geçirirsen tamamdır bence :)
tesekkur ederim canim insallah tamamdir ;) Temizlik yordu gercekten yemegi de hazirladim az sonra da alisverise cikacagim.
Iftar menum;
iki kepce mercimek corbasi bol limonlu
dort-bes kasik kadar kabak yemegi bol dereotlu
iki hurma ve bol suuuuuu :)
yaninda pul biberli yogurt
ekmek/ pide/ tatli yemem; pilav da var ama elimi bile surmem.
Yemekten sonra sade Turk kahvesi ve sade maden suyu icerim.
Yatsidan sonra 30 dk yuruyus donuste yesil cay ..Uyumadan en az bir litre su ..
Plan bu sekilde ve uyacagima inaniyorum .

Canım az ve hafif şeyler yemeye özen göster ve sporun ağır olması gerekmiyor yemekten sonra hafif bi yürüyüş bile yeterlidir. Sakın bırakma kendini yoksa daha çok artı görürsün iftarda menüde ne varsa yemeden önce bize yaz ona göre yemen gerekenleri sana söyleyelim

Canım dün misafirliğe gittik
yarım bardak su
1 tane hurma
yarım kase tarhana çorbası
4 dilim elma patates
çok azda tavuk yedim
fırında
ekmek hiç yemedim

bu kadar tatlım

Canım dün misafirliğe gittik
yarım bardak su
1 tane hurma
yarım kase tarhana çorbası
4 dilim elma patates
çok azda tavuk yedim
fırında
ekmek hiç yemedim

bu kadar tatlım
canim gayet olculu yemissin ben de cok abarttin sandim onceki mesajini gorunce..Hic ekmek ve tatli yememissin masallah. Tek onerim su tuketimini arttirman ...Biraz da spor yaparsan eksileri gorursun kisa zamanda. Sana diyorum da ben spor yapamiyorum sevmiyorum ama her gece 30 dk yuruyorum tempolu. Buna da sukur diyelim ;)

canim gayet olculu yemissin ben de cok abarttin sandim onceki mesajini gorunce..Hic ekmek ve tatli yememissin masallah. Tek onerim su tuketimini arttirman ...Biraz da spor yaparsan eksileri gorursun kisa zamanda. Sana diyorum da ben spor yapamiyorum sevmiyorum ama her gece 30 dk yuruyorum tempolu. Buna da sukur diyelim :KK66:

aynen canım spor bir yapabilsem inşallah bu akşam yarım saat koşmayı düşünüyorum 1 haftalık bir sürem var kendime ayırabildiğim oda iftardan sonra ki zaman bakalım 1 haftada verebilcek miyim 1 ,2 kilo :halay:

Hayırlı iftarlar kızlar.
İftardan önce 40 dk yürüyüş yaptım.
iftarda eşimin kendi topladığı mantarları güvece koydum . Eşime tereyağlı ve kaşarlı.
Kendime sade pişirdim. Azıcık tuz , karabiber koymuştum. Tadı çok güzel olmuştu. Ekmeksiz onu yedim. Bir çatal da eşimin mantar güvecinden aldım .
Bir tane de çilek yedim. 1 litre su içtim. Artık spor yapacak halim kalmadi

Biri güllaçççmı yemiş ne:ruh:

Ben de bugün eşime alacaktım kendim de yerim dayanamam diye almadım:KK48:

Sen nasılsın daha iyisindir inşallah

Günaydınn kızlarrrr iyi haftalarrr....

Benim moral sıfırrr :KK42:

Adet söktürc bitkiler denesene canım civanperçemi gibi

Yok ya menün gayet iyiHoppa

Benim de canım bugün börek istedi:kk77:

150gr börek
3bardak ayran
1hurma
1şekersiz türk kahvesi

Toplam 550-600 kalori

herkese iyi aksamlar hayirli iftarlar. bugün oruc düsündügümden daha kolay gecti iste olunca zamanin nasil gectigini anlamadim bile. bugunki iftar menün tavuk salata ve birkac kasikta kuru fasülye olacak. daha iftara 1 saatten fazla zaman var bu süredede cocuklari uyuttuktsn sonra leslie yapmayi düsünüyorum tabi enerjim yeterse:KK49:

Hayırlı iftarlar kızlar.
İftardan önce 40 dk yürüyüş yaptım.
iftarda eşimin kendi topladığı mantarları güvece koydum . Eşime tereyağlı ve kaşarlı.
Kendime sade pişirdim. Azıcık tuz , karabiber koymuştum. Tadı çok güzel olmuştu. Ekmeksiz onu yedim. Bir çatal da eşimin mantar güvecinden aldım .
Bir tane de çilek yedim. 1 litre su içtim. Artık spor yapacak halim kalmadi
hem kasarlı hem tereyağlı hem de güveçte mii :skandal: oyy çok severim kaldı mı sahurda gelsem :mad:

Back
X