Başımın üstünde yeriniz var. Ama tereyağ ve kaşarlıyı ben yemedim. BenimKi sadece mantar.hem kasarlı hem tereyağlı hem de güveçte miioyy çok severim kaldı mı sahurda gelsem
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başımın üstünde yeriniz var. Ama tereyağ ve kaşarlıyı ben yemedim. BenimKi sadece mantar.hem kasarlı hem tereyağlı hem de güveçte miioyy çok severim kaldı mı sahurda gelsem
![]()
çok tebrik ediyorum :)Başımın üstünde yeriniz var. Ama tereyağ ve kaşarlıyı ben yemedim. BenimKi sadece mantar.
canim sedef kendini iyi hissetmiyordu atesi de yukselmisti. Insallah daha iyidir simdi..Bişey mi olmuş ki![]()
Oruca alışamadı demek ki tam ondan mi acaba inşallah iyidircanim sedef kendini iyi hissetmiyordu atesi de yukselmisti. Insallah daha iyidir simdi..
sabah omlet,peynir,zeytin,domates ve şekersiz sütlü kahve
öğlen 20 tane çiğ badem ve dereotlu salatalıklı bir kase yoğurt
akşam bir kase mercimek çorbası, 3 kaşık et sote, salata ve ayran
45 dk leslie 9 dk karın egzersizleri yaptım
3 lt su içtim
canim yaz lutfen sen bakalim neymis fazla olan. Birbirimize yardimimiz olur belki. Ben bir hafta oncesindem porsiyonlari kucultmeye baslamistim. Alisti sanirim mide kuculmeye basladi.Doyuyorum hamdolsun gozum kalmiyor yiyeceklerde.herkes ne kadar da az yiyor. nasıl dayanıyorsunuz.ben hiç yazmayayım:)
evet bazı arkadaşlar çok iyi yapıyor benim de çok az değil ama yinede yazıyorum motive oluyorum yazarakherkes ne kadar da az yiyor. nasıl dayanıyorsunuz.ben hiç yazmayayım:)
Döndüm canım iyi olmaya çalışıyorum